Suomalaiset rauhanturvaajat tappoivat. Kostoiskut tulossa.

Lokakuu 30, 2009-kirjoituksessa:
”Tätä kirjoitettaessa taustalla TV:stä tulee uutinen, että suomalaiset ovat joutuneet tulituksen kohteeksi. He ovat vastanneet tuleen ja saanet ilmaiskuapua. Suomalaisia ei kuollut, eikä loukkaantunut. Vastapuolen tappioista ei kerrottu yhtään mitään. Kyllä kai ne ovat mahdollisia kun kerran tulitusta on käyty maasta ja ilmasta.”

Tänään marraskuun 1. pääsin lukemaan Helsingin Sanomia. Isolla otsikolla lehti kertoo, että suomalaisten vastaus tulitukseen tappoi tulittajia. Emme tiedä keitä he olivat, mutta otaksuttavasti afganistalaisia. Suomalaiset siis tappoivat toisen maan kansalaisia heidän omalla maaperällään. Tähän tilanteeseen on nyt sitten ajauduttu, kun Suomen hallitus, jonka pääministeri on Matti Vanhanen, on intoutunut lähettämään poikiaan vieraalle maalle.

Viimeistään nyt suomalaiset leimataan samaksi maahantunkeutujaporukaksi kuin amerikkalaiset ja muut terrorismin vastaista sotaa käyvät valtiot. Onko Suomi nyt sitten jo sotaa käyvä maa, johon kesällä kirjoituksissa alettiin viitata, ja jotka ministerimme silloin kiivaasti kiistivät. Mikä voi olla pahempaa kuin omaisten kuoleminen vieraan maan  luoteihin. Kosto elää!

Ulkoministeri Alexander Stubb ei ollut sitten yllättynyt siitä, että Afganistanin presidentinvaaleihin jäi vain yksi ehdokas, nykyinen presidentti Karzai. Näin hän kertoi hetki sitten TV1:n uutisissa still-kuvassa, siis puhelimessa. Lokakuun 30. päivän kirjoituksessa oli myös seuraava lause: ”80 sotilaan joukko palasi Suomeen Afganistanista ennen vaalien toista kierrosta, jos nyt sellainen järjestetään.”

Pertti Manninen. Viikkosanomat. Sunnuntai 2009-11-01 klo 21:04.

Tags: , ,

Comments are closed.