Oikeuden oppitunti nro 20. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. Osa 13. Kantajan avustaja suorittaa pääkuulustelun. ”mutta tota kyllä …

Oikeuden oppitunti nro 20. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. Osa 13. Kantajan avustaja suorittaa pääkuulustelun. ”mutta tota kyllä minäkin siellä olin mukana”. (Velkomusasia ja kunnianloukkaus).

http://www.nettisanomat.com/2004/05/06/mononennauhat1.htm

Nettisanomat torstaina 06.05.2004.
Sivut 1-10
Osa 13

<<<

olis pitänyt pienentää sitä lasku (epäselvä)

elo

selvä jos me sitt mennään tähän tähän akordipuoleen ja sopimispuoleen tässä asiassa asiassa pertti mannisen velka-asiassa minkälaisia yhteydenottoja ja millä tavalla sä olit tekemässä tekemisissä pankin kanssa ja tota tän tän maksusuunnittelijan kanssa mikä se luottoasiantuntijan kanssa ja ja näiden kanssa kerro niistä nyt sitten sä olit pankin kanssa koska sä alotit ensimmäiset yhteydenotot espoon

mononen

en mä nyt muista

elo

(epäselvä)

mononen

mutta muistaakseni mä olen jossain vaiheessa siis jo kansallisosakepankin aikana soittanut pertin asioissa pankkiin silloin kun nimi oli kansallisosakepankki mutta tota silloin ei tehty mitään sen isompaa mut siit siit oli niinku vuosi aikaa mutta sitten tota

sitten on ollu jotakin mutta nyt sitten tään Lauri Karan kanssa niin niin niin niin tota en mä nyt hänen kanssaan ole kovin kauaa toiminut että oliks se nyt 2000 tammikuussa kun se tuli se pakkohuutokauppa niin siinä niihin aikoihin tota ehkä muutama päivä tai muutama viikko ennen sitä mä oon ollu sitten yhteydessä mutta sitten sitten tää täytäntöön tää kirkkonummen pakkohuutokaupan ja akordisopimuksen osalta mutta

sitten kun oli tää lauran täytäntöönpanoriitakanne niin siinä tota contant oyn juristi varatuomari tuula pitkänen turusta hoiti muistaakseni sitä pankin puolelta ja häneen olin sitten yhteydessä ja tietenkin siinä vaiheessa aika paljon niin kuin asianajajat vastakkain olevat asianajat joutuu olemaan ja tota siinä niinku kantajina ja vastaajina tai minä siinä oltiinkin niin se oli normaalia asianajotyötä että tota tota se tuula pitkänenhän ei ollu vaikka pankkia edustikin oikeudenkäynnissä ei ollut pankin edustaja siinä mielessä tätä ei voi pitää yhteydenpitona pankkiin mutta mutta tota pankinedustajana kuitenkin ja sitten tota siinä taustalla mä

siinä se jossakin vaiheessa tuli kun mä sitä sitä hoidin niin tuli myöskin suora yhteys pankkiin ja tota sieltä sit annettiin muistaakseni annettiin ohje että tuula pitkänen neuvottelee näistä ja mä sitten puhuin tuula pitkäsen kanssa mutta sitten

se se kuitenkin ei niinku ei halunnut se tuula pitkänen ei halunnut kuitenkaan olla siinä akordisopimuksessa missään niinku tekemässä sitä akordisopimusta vaan se tökkäs sen takasin pankille ja ja olihan siellä varmasti pertti itse ja laura ja tota tää kenties tää velkajärjestelijä että että tota siellä paljon tekivät pankin kanssa yhteistä neuvonpitoa

mutta tota kyllä minäkin siellä olin mukana ja sitten kun tuli tuli tää niinku tää finaali että piti tää niinku todella toteuttaa niin kyllä mä sanon että kyllä mulla oli ihan kohtuullinen rooli siinä sinä niinku nivoo niitä asioita yhteen mutta että tota

>>>

Linkkejä ja asiakirjoja:

http://www.nettisanomat.com/2004/05/06/mononennauhat1.htm

Liite.

Oikeudenkäyntien nauhoitetut osat: Sivut 1-10 – Sivut 11-20 – Sivut 21-30 – Sivut 31-40 – Sivut 41-50 – Sivut 51-60 – Sivut 61-68.
2012-05-19: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 – 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

Nimet palautettu 28.02.2016 Vaasan hovioikeuden kumottua käräjäoikeuden tuomion 19.11.2015.

Tags:

One Response to “Oikeuden oppitunti nro 20. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. Osa 13. Kantajan avustaja suorittaa pääkuulustelun. ”mutta tota kyllä …”

  1. tämä kirjoitti:

    Tämä on testi