Professori Vesa Puttonen vedettiin kölin alta VR-jutussa. Trauma jäi!

Professori Vesa Puttonen vedettiin kölin alta VR-jutussa. Trauma jäi!

Tänään Puttonen ehdottaa Finnairin kaikkien lentäjien irtisanomista tai vetämistä kölin alta tai molempia. Jutun otsikko lensi pläsiin, joten en nyt tiedä mitä hän tarkalleen ehdotti.

Vaikka kuinka lentäjiä, heidän palkkaansa, kadehditaan, niin kyllä Puttonen on nyt jonkun toisen lentoyhtiön asiamies yrittäessään kaataa Finnairin. Ei mikään yhtiö voi erottaa ”tärkeintä” työntekijäjoukkoaan. Yksikään kone ei lennä ilman heitä niinkuin ei myöskään varmaan monia  muitakin  teamin jäseniä, huolto, turvallisuus jne.

Rahoituksen professori, joka ei muualle ole päässyt töihin, päästelee näitä viisauksiaan. Harmittaa niin kovasti kun viisas mies ei pääse optioputkeen. Näiden professorien virat pitäisi olla määräaikaisia esim. viisi vuotta ja sitten pari vuotta yrittäjäksi , niin eiköhän silmät aukenisi missä maailmassa oikein eletään ja miten täällä eletään.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2009-11-15 klo 16:03.

Viikkosanomien sivut:
 http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html

Blogi:
http://viikkosanomat.fi/

 

Tags: , , ,

One Response to “Professori Vesa Puttonen vedettiin kölin alta VR-jutussa. Trauma jäi!”