Netti muistaa. Tiuran yhteydessä Katainen. Lainaus US:stä.

Netti muistaa. Tiuran yhteydessä Kataisen päytäkirjaväärennös. Lainaus US:n keskustelupalstalta

Uuden Suomen keskustelupalstalta. Jutussa

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/88988-tiuran-loikkauskohu-uusi-todistaja

Siinä tämä uusi todistaja kertoo kuulleensa ja ehkä luullensa, että Tiura on ollut puhelimessa, ihan varma hänkään ei ole, jne.

Keskustelupalstalla ihmetellään useankin kolmen vuoden muistamattomuutta. Mutta muistaminenhan on luonnon lahja ja jos ei muista niin ei sitten muista, vaikka oikeudessa pyydettäisiin muistamaan. Väärinhän ei saa kovin paljon muistaa, siis todistaja. Asianomaisilla on laillistettu oikeus muistaa mitä tahansa ja miten tahansa, vaikka totta pyydettäisiin kertomaan.

Mutta tämä keskustelijan muistaminen toi esille jälleen Kataisen pikkukonnuuden, Kataisen mielestä, mutta kuvaavaa on, että suurimman puolueen puheenjohtajana voi toimia pöytäkirjan omaksi edukseen väärentänyt, jotta pääsi puoluekokousedustajaksi näyttämään kykyjään ja näyttäytymään.

Kataisessa ei ollut miestä kantamaan seurausta, joka olisi sitten unohdettu ja anteeksiannettukin. Samalla lailla, kuin doping- Virpi Kuitusesta ei ollut naista tunnustamaan rikkomustaan, vaan otsaa sysätä se lääkärien ja valmentajien syyksi teeskentelemällä tietämätöntä.

Vasta nyt tietenkin Suomen hiihto voi lähteä nousuun. Vaikka Kuitunen oli nuori likka silloin 2001 Lahdessa, oli hän sentään reilusti täysi-ikäinen. Varmaankin samanikäinen kun Jyrki Katainen teki tämän muistissa olevan, nettiin jäänen pöytäkirjaväärennöksen. Oikeushan ei sitä koskaan väärennökseksi todennut, kun asian käsittely lopetettiinn esitutkintaan ja syytettä ei nostettu.

Siis keskustelijan lainaus kokonaan, vihdoinkin tähän loppuun.

Lainaus Uuden Suomen keskustelupalstalta:

”Tekipä

9:41 tim

Tekipä Tiura itselleen kärsimys näytelmän pääsiäiseksi. Kannattaskohan miettiä kun lähtee perhelehteen antamaan juttua.No taitaa kuitenkin olla ihan itse aiheutettu tilanne. Ihmettelen vaan mihin ”koloon” kokkareiden johtaja Katainen on kadonnut, kun ei ole puolustamassa tai tuomitsemassa. Ai niin eipä taida vaan olla varaa asettua tuomariksi, kun muistetaan kun kiipesi vallan portaita ja pyysi poliisia lopettamaan tutkimuksen puolueensa nimissä omassa asiassaan. Outoa kun kokkareiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekkka Ravi ei muista noin kaukaisia asioita. Onhan siitä kyllä kolmisen vuotta. Samanlaisia dementikkoja on kyllä kepussakin pilvin pimein asiasta riippuen.”

Lainaus loppuu.
Lähde: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/88988-tiuran-loikkauskohu-uusi-todistaja

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2010-04-02 klo 23:49- Siis pitkäperjantai.

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.