Pukki kaalimaanvartijana. Tapaus Kalli-Tiura.

Pukki kaalimaanvartijana. Tapaus Kalli-Tiura.

Lainaus:

Ilta-Sanomat:

Timo Kalli: Keskusta ei ollut aktiivinen Tiuran asiassa

01.04.2010 21:39, päivitetty 01.04. 22:12

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli sanoo saaneensa tiedon kansanedustaja Marja Tiuran (kok) halusta vaihtaa puoluetta vuoden 2007 hallitusneuvottelujen aikana. Kallin mukaan keskusta ei ollut aktiivinen asiassa, vaan aloite tuli nimenomaan Tiuran suunnalta.

Sen sijaan Kalli ei enää kolmen vuoden jälkeen muista, mistä tieto Tiuran puolueenvaihtohalusta hänelle tuli.

– Varmaan se tieto ei kovin laajalla ollut, joten kyllä se varmaan keskustajohtoon kuuluvalta henkilöltä minulle tuli, Kalli sanoi STT:lle.

Kalli ei ole myöskään varma, saavuttiko tieto Matti Vanhasen, mutta hänen mukaansa tällaiset asiat yleensä kerrotaan puolueen puheenjohtajalle.

– Kun hallitusneuvottelujen aikaan tiedon sain, koin sen kiusalliseksi, koska neuvotteluja ei haluttu millään tavalla häiritä. Jos toisen suuren hallituspuolueen edustaja olisi siinä vaiheessa vaihtanut leiriä toiseen, niin kyllä sillä jokin merkitys olisi ollut.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi kieltäytyi illalla edelleen kommentoimasta Tiuran mahdollisia loikkausaikeita.

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunenkaan ei halunnut kommentoida asiaa, koska oli lomalla. Hän kehotti kääntymään Ravin puoleen.

STT tavoitti myöhään illalla Tiuran, mutta tämä ei ottanut kantaa päivän uusiin käänteisiin.

STT

Lainaus loppuu.

Kommentti.

Ei päätä eikä häntää. Lopputulos ratkaisee, jota tulosta emme tiedä kuka puhuu mihinkin pussiin ja mihin laariin äänet valuvat.

Viikkosanomat, Pertti Manninen. Perjantai 2010-04-02 klo 03:51.

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.