Ei kaatanut. Osa2. Lainaus: Filmaaminen kotimaan kentillä

Futisforum2. Maanantai 2010-04-26 klo 11:29-tilanne.

http://futisforum2.org/index.php?topic=101068.0

Keskustelu:

FF2-futisturnaus, > Suomen jalkapallo > Liiga > Joukkuekeskustelut > Aihe: Filmaaminen kotimaan kentillä

Aihe: Filmaaminen kotimaan kentillä (Luettu 127 kertaa)

5 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

leeremick26

Suosikkijoukkue: Myötähäpeällinen ManUfani. Tevez is a moneyslut!
Filmaaminen kotimaan kentillä

« : tänään kello 10:29:00 »

——————————————————————————–

Edit: jahas, en tänne joukkuekeskusteluun tätä kyllä mielestäni laittanut. Aamukahvin puutetta. Sori modet, oikeaan paikkaan tämä?

__________________________________________________________

Tuntuu vain siltä, että tämä ulkomaankentiltä tuttu uskomattoman kuvottava tapa alkaa yleistyä pahasti jo Suomessakin. Eilen Losha huitaisi vähän sinne päin interin jätkää. Selvä punainen toki, mutta Interin kaverin uskomattoman tökerö kuolema aiheutti lähinnä kylmiä väristyksiä.  Vantaalla samoihin aikoihin PK-35:n Hurme sai töytäisyn osakseen Viikinkien Eero Peltoselta, ja kaatui maahan kuin räsynukke. Kaatuessaan hän piti aluksi kiinni poskestaan, kunnes kipu jollakin käsittämättömällä tavalla siirtyi miehen otsalohkoon. Jälleen kerran: kortin paikka Peltoselle selvästi, vaan tuo tekokuolema aiheutti spontaanin repsähdyksen. Kaiken lisäksi Hurme aloitti tilanteen vetämällä viikatteella Viikinpelaajan nurin totaalisen selvän kortin arvoisesti. Hänellä oli jo kuitenkin kortti alla, eikä tuomarilla ollut munaa antaa hurmeelle tilanteesta toista korttia.

Lähinnä alustuksen pointti on tämä: pelitilanteessa filmaamisen vielä ymmärrän. En hyväksy, mutta ymmärrän. Noissa vihellyksen jälkeisissä pikkutönimisissä nuo tökeröt ”Pidän päätäni, eikun jalkaani, eikun kylkeäni pikku tönäisystä” -tilanteet aiheuttavat sen sijaan jostain syystä todellista vitutusta. Tokihan näistä kuuluu tönäisijää varoituksella vähintään palkita, vaan löytyyköhän suomesta dumaria, joka noista täysin selvistä näyttelijänsuorituksista voisi palkita kortilla? Ja onko noin koskaan kotimaankentillä tapahtunut?

Siinä mielessä kortittaminen olisi helppoa, että eilenkin Viikinkipelissä tuomari oli aivan tapahtuman vieressä ja varmasti näki, että Hurme kaatui omia aikojaan eikä Peltosen tönäisy minkään fysiikan mukana voinut miestä kaataa.

Onko se niin vaikea kortittaa sitä itsestään pellen tekevää kaatuilijaa?

« Viimeksi muokattu: tänään kello 10:32:38 kirjoittanut leeremick26 »

Kuti

Suosikkijoukkue: FC Kurvin Vauhti, Besiktas JK.
Vs: Filmaaminen kotimaan kentillä

« Vastaus #1 : tänään kello 11:19:40 »

——————————————————————————–

Sanotaan nyt näin, että se on helppo sanoa että anna tuolle kortti yms. mutta kun tuomari on ns. hässäkkä-tilanteessa, niin paljon menee ohi, kun yrittää ensisijaisesti rauhoittaa tilannetta. Olen nähnyt videoita pelkästään näistä tilanteista ja tuomareiden nenän edessä tapahtuu sellaisia otteita, että luulisi tuomarin näkevän, mutta se ei vaan ole niin helppoa, kuin sivusta näyttää. Uskon että jokainen tuomari tuomitsee parhaansa mukaan, eikä anna päättömästi tunteillensa valtaa.

LAINAUS LOPPUU.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-04-26 klo 11:32.

Lue myös!

Ei kaatanut.
http://viikkosanomat.fi/2010/04/26/ei-kaatanut/

 

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

 –

Comments are closed.