Ei kaatanut.

Ei kaatanut.

Mitä kerrottiin:

Iltalehti
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2010042511539446_vg.shtml

Eremenko Jr. poistettiin kentältä Jaron ja Interin välisessä ottelussa. Punainen kortti tuli noloon tilanteessa, sillä ottelussa oli paikan päällä maajoukkueluotsi Stuart Baxter.

Tilanne alkoi, kun Interin Kennedy Nwanganga kaadettiin 18 metrissä. Tilanteen jälkeen pelin ollessa poikki Eremenko Jr. juoksi paikalle ja kaatoi samalla Interin pelaajan. Tuomari näytti maajoukkuetähdelle välittömästi punaista korttia.

Lähde: Veikkausliiga

Tarkistus.

Veikkausliiga
http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=1&ID=38917

Peli sai uuden käänteen 62. minuutin kohdalla, kun Interin Kennedy Nwanganga kaadettiin 18 metrissä. Tilanteen jälkeen pelin ollessa poikki Alexei Eremenko Junior juoksi paikalle ja kaatoi samalla Interin pelaajan, jonka seurauksena mies sai suoran punaisen kortin.

Mitä tapahtui.

Viikkosanomat.
Eremenko Jr. käveli kalabaliikkiin, jossa edellistä tilannetta selvitettiin joukolla. Interin pelaaja tarttui häntä olkapäähän takaapäin, jolloin Eremenko Jr. huitaisi tarttujaa ollen edelleen selin. Tarttuja sai osuman, ilmeisesti leukaansa, ainakin pään korkeudelle. Senjälkeen hän tuupertui maahan. Huitaisu ei näyttänyt niin kovalta, että sen voima olisi kaatanut kahdella jalalla seissyttä miestä maahan. Tuomari ei nähnyt tilannetta, vaan vasta maassa makaavan pelaajan ja kaivoi kortin esiin ja poisti Eremenko Jr:n kentältä. Ei Eremenko Jr. kyllä ketään kaatanut, mutta kyllä huitaisi, joten tuomarin päätös oli tietenkin perusteltu, jollei kysymyksessä ollut riuhtaisu olkapäälle kolkuttavan vastustajan otteesta.

Tämä lähde perustuu UrhoTV:n lähettämään kuvaan.

Viikkosanomat. Urheilu. Veikkausliiga.
Pertti Manninen maanantaina 2010-04-25 klo 10:16.

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.