Suomen tuki Kreikalle ”yksinkertaisesti sanottuna valtava. HS.

No comments:

Helsingin Sanomat lauantaina 01-05-2010.

LAINAUS:

”Suomen tuki Kreikalle nousemassa 1,7 miljardiin euroon

Talous | Päivitetty 20:33

 Suomen tuki Kreikalle on nousemassa jopa 1,7 miljardiin euroon. Helsingin Sanomien tietojen mukaan tuki jakautuu kolmelle vuodelle siten, että kunakin vuonna lainaa annetaan yli puoli miljardia euroa. Tukisumma on yksinkertaisesti sanottuna valtava.”

LAINAUS LOPPUU

No comments. Paitsi nyt tietenkin tähän ilmestyy Jyrki Kataisen naama joka ilmoittaa, että pakkohan se on lainata, jos jokainen meistä haluaa, että Suomessa ei työttönmyys nouse ja kaikenlaiset muutkin kurjuudet pääse vallalle.

Kataisen puhe on suoraan samalta levyltä, jossa hän perustelee Suomen Afganistanissa oloa: 

Muut lehdet: Keskisuomalainen keskiviikkona 2009-08-26. TURKU Ossi Rajala.
”Afganistanin murheet ovat Suomen huolia”. Katainen varoittaa suruviestien riskin kasvaneen.

”Kokoomuksen puheenjohtajan Jyrki Kataisen mukaan Suomen on edelleen pysyttävä mukana Afganistanin operaatiossa, koska islamilainen tasavalta on edelleen sekasortoisessa tilassa. – Afganistanissa käydään tärkeätä kamppailua terrorismia vastaan. Olemme operaatiossa mukana omien turvallisuusintressien takia ja meillä on halua auttaa Afganistanin kansaa, hän totesi tiistaina kokoomuksen eduskuntaryhmän kokouksessa Turussa.

– Katainen toivoo eduskunnan puivan operaatioita syksyllä. Hän ymmärtää, että riskien kasvaessa myös paineet maasta lähtemistä kohtaan kasvavat. – Niiden, jotka haluavat Suomen vetäytyvän pois, olisi syytä miettiä, haluavatko he koko kansainvälisen yhteisön lähtevän Afganistanista. Tähänkin kysymykseen on oltava valmis sanomaan kyllä, jos operaatiosta luovutaan.

Kokoomusjohtaja totesi Isaf-joukkoja koskevien päätösten olevan jatkossakin vaikeita, Vaativan operaation vaarat ovat lisääntyneet, joten Katainen varoittaa mahdollisista uusista suruviesteistä. – Osallistumista operaatioon tullaan tarkastelemaan vuosittain. Riskit on tiedostettava, Suruviestien aiheutumista tietenkin vältetään, mutta niitä voi silti tulla. Olemme toistaiseksi olleet melko onnekkaita.” ”Jyrki Katainen puolusti suomalaisten rauhanturvaajien läsnäoloa Afganistanissa tiistaina Turussa.

Mikko Stig/Lehtikuva. Keskisuomalainen keskiviikkona 2009-08-26. Kuva: Pertti Manninen tiistaina 2009-08-26.

http://www.nettisanomat.com/2009/08/30/etusivu.htm

DSC03023d20090926keskis20090826katainenosarot1200a

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2010-06-02 klo 03:17.

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.