Uskomaton UrhoTV tiedotuspimennossa. Futis ja lätkä.

Uskomaton UrhoTV tiedotuspimennossa. Futis ja lätkä.

UrhoTV näyttää kaikki futisliigan ottelut suorana ja nyt myös kaikki lätkän MM-ottelut suorana.

Ei ole tästä TOTALISTA mainintaa lehtien tv-lähetyslistoissa. UrhoTv kyllä on. Eilenkin tuli kolme futismatsia, ei näkynyt mainintaa lehdissä. Moitittavaakin hiukan löytyy tekniikasta. Jaro- Honka ottelun selostajan ääni oli kolme minuuttia myöhässä, sitten 5 minuuttia väärää ottelua ja kolmannessa ottelussa selostus alkoi vasta puoliajalla.  Tietenkin vain yhteen otteluun keskittyminen kannatti: Jaro-Honka oli jännitysnäytelmä alusta loppuun, vaikkei maaleja tullutkaan. Varmaan muutkin ottelut olivat jännittäviä, olihan niissä paljon maaleja ja nähtiin sekin, että kahden maalin johto kuivui, eikä pistettäkään tullut.

Jääkiekosta kiinnosti enemmän Ruotsi-Norja ja se oli siis mahdollista nähdä suorana URHOTV.ssä.

Avajaisottelukin tuli katsottua UrhoTV:stä ilman Mertarantaa. Ensimmäisellä tauolla ei tullut uutisia, vaan kooste Stadionista kattomekanismeineen  ja avajaisista. Sellaisetkin siis olivat tässä Schalken stadionilla 77 000 katsojan ihmeteltävänä. Oli lippukulkueet ja puheet jne. Suomalais- pelaajia sinne  ei viety, koska Aravirran hyvin ymmärtäessä Jalosta pelaajat olisivat joutuneet istumaan kaksi tuntia ylimääräistä bussissa. (Surffaus Ylestä). Olisi ehkä kannattanut lähteä aistimaan kisatunnelmaa, tulos ei varmaankaan olisi voinut olla huonompi.

Tänään kahden futisottelun jälkeen Suomi kohtaa siis Saksan, joka on tietenkin saanut hurmoksen päälle. Peli onneksi ratkaisee, jos jännitys on saatu laukaistua pois.

Ylessä on tietenkin hyvät asiantuntijat mutta kyllä Lehkonen, jos nimi on nyt oikein, Urhossa myös siunaili sitä, kun ei saatu maskia Tanskan maalivahdin eteen.

Ylen olutmannekiiniksi ryhtyminen on hiukan pulmallista. Kyllä kai aikuiset juovat olutta, mutta tarvitseeko sitä toimittaja Suomisen voimalla mainostaa ja mennä pubiin aistimaan tunnelmaa urheilulähetyksessä. Voisihan siitä, tehdä jutun erikseen lähetettäväksi, jolloin se jäisi nuorisolta katsomatta.

Harry Harkimon suuhun pantu otsikko Ilta-Sanomista vuosien takaa: ”Mitä pahaa on oluenjuonnissa?”

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-10 klo 17:40.

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.