John Lennon 70v

TÄNÄÄN ON JOHN LENNONIN 70-VUOTISPÄIVÄ.

NIIN HS TEKSTISSÄÄN KUIN ILTA-SANOMATMAINOKSESSAAN KÄYTTÄÄ SANONTAA OLISI.

JOHN LENNON ELÄÄ, HÄNEN MUSIIKKINSA ELÄÄ. EI IMAGINE OLE KUOLLUT.KUULEN SEN SITTEN AITONA ÄÄNITYKSENÄ TAI RYTMINÄ KONEELLISESTI UIMA-ALTAASSA PEURUNGAN HEMMOTTELUALTAASSA. MIELESSÄNI VOIN MUISTAA DOKUMENTIN JOSSA NÄYTETÄÄN LAULUN SYNTY KARTANOSSA VALKOISESSA YMPÄRISTÖSSÄ TAI KUINKA INNOSTUIN TEKEMÄÄN SIITÄ SUOMENNOKSEN VUOSIA SITTEN.

NETTISANOMISSA SE ON KUIN MYÖS PARI MUUTAKIN,  NUOREN KOULUTYTÖN JA VANHEMMAN ELÄMÄÄ KOKENEEN MIEHEN

LÖYTYVÄT HAULLA NETTISANOMAT+IMAGINE

HARJOITTELEN TÄTÄ NOKIA C6:N KÄYTTÖÄ, RASMUS NUKKUU KIRJOITUSPÖYDLLÄ TÄSSÄ VIERESSÄNI. SORMET YRITTÄVÄT LÖYTÄÄ SOPIVAN ASENNON MUTTA EI TÄMÄ KIRJOITTAMINEN NÄISSÄ MININÄPPÄIMISSÄ OIKEIN VIELÄ NÄYTÄ LUONTUVAN.

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. LAUANTAI 201?0-10-09 KLO 10;40.

Comments are closed.