”Matti Vanhasen kohtalonkokous alkoi”

Matti Vanhasen kohtalonkokous alkoi

Tunnin päästä ratkeaa siis, tai silloin asiasta tiedotetaan, aloitetaanko ex-pääministeri Matti Vanhasta koskeva esitutkinta jääviysrikoksesta tai pikemminkin virkavelvollisuuksien väärinkäytöstä tai jostakin sellaisesta.

 En tiedä voiko asiasta lyödä vetoa jossakin, varmaankin voi. Jos löisin vetoa, niin sijoittaisin siihen, että esitutkinta käynnistetään. Tämä perustuu siihen, että eivät isot puolueet kokoomus ja sdp voi jättää näin herkullista tilaisuutta käyttämättä. Vaalit ovat ovella ja Jyrki Katainen tahtoo pääministeriksi ja Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma vallan kamareihin.

Pääministeri Mari Kiviniemi on esiintynyt pääministeriaseman tuomalla karismalla ja Jyrki Katainen on jäänyt kohelluksissaan taka-alalle. Onpa hänet onnistuttu saamaan raivon partaalle eduskunnan täysistunnossa. Kataisen päässä on kylmä rinki, josko sittenkin nykyisen pääministerin asema puree niin, että tämä pääsisikin jatkamaan vaalien jälkeenkin.

Tästä syystä kokoomus tulee esittämään esitutkinnan aloittamista, eikä sdp pane sitä pahakseen. Kaikenlaista näytelmää on tietenkin käyty ja muka punnittu asiaa huolellisesti. Asiat on saatu näyttämään ikään kuin kysymyksessä ei olisi raaka valtapeli. Kokoomuksen likaisen työntekijä-ohjaaja Jyri Häkämies on käsikirjoittanut tämän näytelmän, jota Kimmo Sasi sitten selostaa vilpittömän näköisenä.

Nyt on siis enää kolme varttia tietoon. Ovatkohan luukut jo sulkeutuneet. Siitä hyvä tässä on pamista, että mahdollinen voitto tai tappio on virtuaalista ts. kuviteltua ja epätodellista.

Tähän lopuksi Ilta-Sanomista lainaus STT:n kohtalonuutisesta.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistai 3010-10-12 klo 11:42

LAINAUS:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2262796

Matti Vanhasen kohtalonkokous alkoi

12.10.2010 07:20, päivitetty 12.10. 10:41 

Eduskunnan perustuslakivaliokunta on kokoontunut ratkaisemaan, pyytääkö se valtakunnansyyttäjää teettämään esitutkinnan entisen pääministerin Matti Vanhasen (kesk.) ministerivastuuasiassa.

Oikeuskansleri on halunnut poliisitutkintaa Vanhasen rikosoikeudellisen vastuun selvittämiseksi raha-automaattiavustusten jaossa Vanhasta vaaleissa tukeneelle Nuorisosäätiölle.

Perustuslakivaliokunta pitää asiasta tiedotustilaisuuden puoli yhdeltä eduskunnassa.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2262796

LAINAUS LOPPUU

http://www.viikkosanomat.fi – blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html – lehti

http://www.nettisanomat.com – lehti

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.