Ja Vanhanen jaksaa selittää: Eron syy ei ollutkaan jalkaleikkaus vaan lapset.

Ja Vanhanen jaksaa selittää: Eron syy ei ollutkaan jalkaleikkaus vaan lapset.

Ex-pääministeri kertoo eronsa, siis pääministerieronsa syyksi,sen, että lapset muuttivat Pohjoiseen. Hänellä olisi ollut varaa matkustaa joka viikonloppu lentokoneella heitä tapaamaan. Helsingistä Rovaniemelle 1 h 20 minuuttia ja Ivaloon 1 h 35 min suuntaansa.

Mies, joka on noin etuoikeutettu, että olisi ollut mahdollisuutta matkustaa, jaksaa ruikuttaa.

Ei hän ajattele yhtään niitä suomalaisia, joille lasten kauaksi muuttaminen on tragedia siinä mielessä, että ei ole varaa matkustaa katsomaan heitä. Junatkaan eivät ole halpoja ja matka kestää huomattavasti kauemmin.

Toivottavasti hän nyt tapaa lapsiaan useammin kuin pääministerinä ollessaan. Eiköhän hän kuitenkin nytkin lentokoneella matkusta. Nykyisen työnantajan palkoilla kyllä on varaa matkustella, jos vain haluja on.

Tämänhän Matti Vanhanen parhaiten itse tietää ja kai sitten siitä jotain kirjassaankin on kertonut.

Keskusta puolueena kaunistelee asioita, kun ei uskalla tunnustaa sitä tosiasiaa, että Matti Vanhanen ei ollut sopiva puolueen puheenjohtajaksi eikä pääministeriksi.

Vanhasen öykkärimäinen käytös, rikkaiden suosiminen ja peruskannattajien unohtaminen ylimielisesti johti mahdollisesti koko puolueen kuihtumiseen. Aika näyttää tuhosiko hän puolueen. Kyllä silläkin tavalla historiaan pääsee, mutta ei kai se niin kovin ylvästä ole.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Torstai 2011-10-20 klo 00:52.

Palaute: viikkosanomat@hotmail.com

Linkit:

http://www.viikkosanomat.fi  – blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  – lehti

http://www.nettisanomat.com  – lehti

Comments are closed.