Yksipuolinen sopimuksen purkaminen. Kela asialla. Uuden Suomen harhaanjohtava otsikko. ”Kela ulosmittaa liikaa maksetut etuudet jatkossa veronpalautuksista, vaikka tuen saaja olisi noudattanut takaisinperinnästä tehtyä osamaksusuunnitelmaa. Tähän asti ylimääräiset tuet on napattu veronpalautuksista vain silloin, kun asiakas on rikkonut maksusuunnitelmaansa. Keskiviikkona julkistetun päätöksen taustalla on Kelan pyrkimys nopeuttaa saataviensa takaisinmaksua. 30.1.2013 10:39 1 kommentti”

 

LAINAUS

Kela kyllästyi odotteluun – ulosottomiehelle tulee töitä
Luotu: 30.1.2013 10:39
KOTIMAA Kela ulosmittaa liikaa maksetut etuudet jatkossa veronpalautuksista, vaikka tuen saaja olisi noudattanut takaisinperinnästä tehtyä osamaksusuunnitelmaa. Tähän asti ylimääräiset tuet on napattu veronpalautuksista vain silloin, kun asiakas on rikkonut maksusuunnitelmaansa.

Keskiviikkona julkistetun päätöksen taustalla on Kelan pyrkimys nopeuttaa saataviensa takaisinmaksua.
30.1.2013 10:39 1 kommentti

Kommentit
SIMO PERTTULA
30.1.2013 11:38
Kelan sallittua mielivaltaa!
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56718-kela-kyllastyi-odotteluun-ulosottomiehelle-tulee-toita

LAINAUS LOPPUU

Kun sitten luki varsinaista juttua siellä kerrottiin, että sopimus koskee vain 28.01.2013 ljälkeen solmittuja takaisinmaksusopimuksia. Uutinen etusivulla on siis ihan humpuukia!
Mitään sopimusrikkomusta, yksipuolista, ei siis tehdäkään, Kokonaan toinen juttu on se, että Kela taisi soveltaa, muistini mukaan, tätä jo viime joulukuun veronpalautuksissa, Silloin se oli sopimusrikkomus, jos sellaista sattui. Asia jäi tarkistuksen asteelle.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikko 2013-01-30 12:43.

 

Comments are closed.