Pölhö-populismia. Himasen julkaisu tuomitaan humpuukiksi sitä lukematta. Pentti Oinonen (ps).

Pölhö-populismia. Himasen julkaisu tuomitaan humpuukiksi sitä lukematta. Pentti Oinonen (ps).

Itkeä vaiko nauraa, kun kansanedustaja Pentti Oinonen julistaa Himasen kirjan humpuukiksi sitä lukematta tai siihen muuten tutustumatta. Esittelytilaisuudessa hän kertoo, että hänellä oli tulkki mukanaan ja tulkkauksen perusteella kirja on täyttä humpuukia, Voi olla, että Oinonen ei edes pysty sitä lukemaan tai ymmärtämään, mutta tuomitseminen kannattaisi jättää kyllä lukemisen jälkeiseen aikaan.

Voi olla, että kukaan ei ymmärrä kirjasta mitään, mutta sen jo lukeneet ovat tuominneet sen pamfletiksi, eikä miksikään tutkimukseksi. Esim. professori Heikki Hiilamo. Hänen mielestään siitä puuttuu lähdemaininnat, jotka oikeiseen tutkimulseen kuuluvat.

Entä jos se onkin niin omaperäinen syvällisen ajattelun tulos, että kukaan ei ole näitä ajatuksia aikaisemmin esittänyt. Silloinhan lähdeluettelon puuttumisessa ei ole mitään ihmeellistä.

Tänään kirjasta näytti olevan Helsingin Sanomissa arvio  jonka luin vain otsikkotaiolla, mutta kun aikaa on niin luen kokonaan ja Heikki Hiilamo on huomenna radion ajantasa-lähetyksessä, tällainen korvaani tarttui.

Viikkosanomat. Pertti Manninen, Perjantai 2013-11-08 klo 20:02.

Linkki:
Pääministeri Jyrki Katainen perustelee tutkimuksen hankintaa.
Video:

  1. Nettisanomat Katainen 20139227 VID_20130227_213047 – YouTube

    www.youtube.com/watch?v=PCxBLLxKgHE

    4.3.2013 – Lataaja: nettisanomat

    Pääministeri Jyrki Katainen kertoo Pekka Himasen tutkimuksen tilaamisesta Ylessä.  You need Adobe 

Nettisanomat 2013/03/01 – Kuvassa Pekka Himanen ja Jyrki 

www.nettisanomat.com/2013/03/01/etusivu.html

Nettisanomat 2013/03/01 – Kuvassa Pekka Himanen ja Jyrki Katainen sekä Jarmo Huhtanen. – Video: Jyrki Katainen: ”Kyllä minä luotan siihen, että

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.