Ahde ja Ailus. Naiset ahdingossa. Raatelu jatkuu.

Ahde.
Oliko seksiehdotus vain ei?
Tämä kiusaamisjuttu muuttuu entistä raatelevammaksi. Nyt seuraavaksi selvitetään, samassa vai eri oikeudenkäynnissä, onko seksiä ehdoteltu. Todistustustaakka on nyt jommalla kummalla.
Kun ehdotusta ei liene nauhoitettu tullee kysymykseen henkilön tiedossa oleva käyttäytyminen. Ja sehän vasta hirveää on jos oikeuteen marssitetaan todistajaksi miehiä joille seksiä on ehdoteltu ja joiden kanssa seksiä on harrastettu.

Oikeus sitten päättää voiko tämä epäsuora todistelu jotakin todistaa ja kumman hyväksi. Todistaako se sitä, että ei yksi objekti ole voinut ehtiä näin paljon vai sitä, että hyvinkin on ehtinyt. Eikö oikeudella ole muuta tekemistä kuin tutkia tällaista paskaa.

Tämä kirjoitus on hiukan tökkivää kun tässä pelissä on jotain mätää.

Yritän Ailuksesta.
On muistettava, että hän on koulutukseltaan juristi, joten tänään Ilta-Sanomissa ollut kirjoitus siitä, että hän on saanut lapsilisät kahteen kertaan, toiset siis Norjasta noin 8 vuoden ajan. Ailus väittää, että hän ei ole tiennyt näistä tilille tulleista rahoista mitään.
Tätä puhetta on tietenkin uskottava, koska siitä ei ilmeisesti nosteta oikeusjuttua.

Tässä menee nyt kaikki sekaisin, joten ei näistä lauseista mitään hyvää seuraa.

… vaan riittää kun  maksaa rahat takaisin, kun nyt perintäkirje 3:n vuoden ajelehtimisen jälkeen on tullut perille.
Entä jos Ailus on huomannut rahan tulevan tilille kaikesta huolimatta.
1. vaihtoehto olisi ollut se, että  hän ilmoittaa maksajallle, ettei rahat kuulu hänelle.
Juristin ja lakia tuntevan vaihtoehto on tietenkin se, että ei ole huomaavinaan. Tilin tarkastelua ei voi tietää muu kuin pankki. Pankkia vastaan ei tietenkään mitään rikosta ole tapahtunut, joten pankkisalaisuus sitoo pankin lokeja.
Ailus tietää varsin hyvin, ettei poliisi tällaista rupea tutkimaan, joten riittää kun väittää, ettei ole huomannut, jos nyt olisikin huomannut.
Elämänkokemus kuitenkin kertoo, että vilunkia, ei siis laittomuuksia, harrastanut voi näitä vilunkeja tehdä. Ja lakiosaamistausta.

Lopuksi yritän sanoa, että  sotkuista on elämä niinkuin tämä  kirjoituskin ja  päivään sen nyt johonkon väliin ja korjaan illemmalla. Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistai 2013-11-19 klo 15:08 Wellamo-uimahallin kahvilassa, kun vesijumpparyhmä oli täynnä  ja ainakin 6 jäi ulkopuolelle ja  jäin odottamaan seuraavaa puolentoista tuntia. Ei päässyt tarpeeksi ajoissa matkaan kun Rasmus-kissa nukahti syliin, enkä raskinut lähteä tuntia aikaisemmin matkaan ja  yhdessä torkuimme hievahtamatta kunnes heräsimme siihen kun orava puussa keikkui.

Painovirheet korjattu ja seonneet kappaleet pistetty oikeille paikoilleen tekstiä yhtään muuttamatta  2013-11-20 klo 00:20.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.