Lapsilisäleikkaus valuikin omaan punttiin. Kokoomus vs sdp.

Kun kokoomus onnistui taitavasti johdattelemaan silloisen valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen esittämään lapsilisien leikkausta eli alentamista, se kuvitteli, että sillä nuijitaan sdp maanrakoon. Pyrkimyksessään se onnistuikin aluksi, mutta nyt näyttää siltä, että kuitenkin  tämä lapsilisäkusetus valuukin omaan punttiin, kiitos valitun uuden sosiaaliministeri Laura Rädyn, Tämä uusi ministeri meni varomattomasti arvioimaan tai pikemmin osoittamaan tietämättömyytensä kansalaisten tulotasosta. Hänen mielestään alle 2100/kk ansaitsevia ja alle 2600/kk ansaitsevia on hyvin vähän.

Hänen mielestään siis nykyisen valtiovarainminisreri Antti Rinteen kompensaatioesitys kohdistuisi liian harvoille!

Tavallaan Räty on oikeassa hokiessaan, että jonkun leikkauksen kompensointi pitäisi kohdistaa kaikkin menetystä kärsineisiin.

Mutta kaikkihan lapsilisiä menettivät, siis lapselliset, joten kompensaatio pitäisi siis kohdistaa jokaiselle lapsiperheelle.

Silloinhan siis koko kompensaatiosumma pitäisi jakaa kaikille. Parasta tietenkin olisi, että leikkaus peruttaisiin kokonaaan. Ainoa täysjärkinen hallituspuolue tässä asiassa on rkp , joka nyt on ehdottanut, että leikkaus olisi vain 40 miljoonaa, eikä siis se surullisen kuuluisa 120 miljoonaa, Näin ei tietenkään enää tule tapahtumaan kun pääministeri Alexander Stubbkin on jo hyväksynyt Rinteen kompensaatiovaaatimukset uudessa hallitusohjelmassa.

Kansalaiset ovat nyt raivostuneita kokoomuksen sekoiluista, siis Laura Rädyn tietämättömyydestä ja nyt alunperin kokoomuksen sdp:lle syöttämä lapsilisien leikkaus valuukin, siis kusetus valuu, puolueen omiin nilkkoihin.

Kukaan ei muuten enää muista, että leikkaushetkellä pääministerinä oli Jyrki Katainen, tuo fantastinen,

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 22,08,3014 klo 23:35

Linkki ministeri Laura Rädyn lausuntoon:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/laura%20raty%20lapsivahennys-24599

Lue myös!

http://viikkosanomat.fi/2014/03/30/italehden-uutinen-ja-sen-kommentit-perussuomalaisilta-tulossa-valikysymys-lapsilisista/

Ja nyös;
”5. Viimeinen naula Urpilaisen arkkuun iskettiin siinä kuuluisassa lapsilisien leikkaamispäätöksessä. Sydämettömyys oli jo liian räikeä. Urpilainen ja kokoomus laskivat, että vielä tämäkin menee läpi, melkein menikin.”

http://viikkosanomat.fi/2014/05/10/jarkytyksia-antti-rinne-valittiin-sdpn-puheenjohtajaksi/

PALJON TÄST’Ä JA MONESTA MUUSTAKIN LÖYTYY JO 15 VUOTTA JULKAISTUSTA NETTISANOMISTA.
http://www.nettisanomat.com

http://www.nettisanomat.com/2014/08/10/etusivu.html#nettisanomat15vuotta

LÄHINNÄ POLIITIKKOJEN TOILAILUISTA  SHIT.fi

 

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.