Uusi vaihtoehto: Siniset. Ilta-Sanomat rajasi Soinin pois kuvasta.

Uusi vaihtoehto: Siniset. Ilta-Sanomat rajasi Soinin pois kuvasta.

Ilta-Sanomat jatkaa yhden totuuden selostustaan. Uudella vaihtoehdolla menee huonosti kun puoluetukirahat jäivät perussuomalaisille. Lehti kertoo kuinka ex-puoluejohtaja Timo Soini itse vaatimalla vaati hallituskumppaneiltaan puoluetukilain muuttamista. On turha uskoa, että Soini olisi ollut niin tyhmä, etteikö hän olisi ottanut muutkin mahdollisuudet huomioon. Ehkä kuitenkin Halla-aho pääsi yllättämään, kun koko puoluehallitus miehitettiin halla-aholaisilla.

Tästä on kirjoitettu, mutta Sanoma Oy:n lehdet Ilta-Sanomat ja Helsingin Sanomat eivät ole tietävinäänkään Soinin manööveriaikeista, joiden tarkoituksena oli erottaa uusi puoluejohto puolueesta tai ainakin eduskuntaryhmästä, jolloin ”uusi vaihtoehto” oilisi saanut pitää KAIKKI puoluetukirahat itsellään.

Uuden Suomen artikkelissa, jossa Simon Elo kertoo Siniset-nimen käyttöönottamisesta on myös kuva siitä irtautumistilanteesta. Kuvassa on mukana myös Timo Soini. Ilta-Sanomat on rajannut samasta tilanteesta otetun kuvan niin, että Soini on poistettu kuvasta, tai ainakaan Soinia ei näy. Tässä jutussa Simon Elo kertoo kuinka vaikeaa on perustaa uutta puoluetta, kun ei ole rahoja. Voihan näinkin olla, mutta ainakin hallintarekisterilaki tuli sopivaan aikaan. Jemmassa olevia rahoja ei saada selville mitenkään, koska jemmaaminen ei ole nyt rikollista.

Tässä kuvat:
Uusi Suomi ja Ilta-Sanomat:

IMG_20170726_190413

IMG_20170726_190448

IMG_20170726_190948

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikkona 26.07.2017 20:24

Ilta-Sanomien juttu:
Kivinen tie. 26.07.2017

Uuden Suomen juttu:
UV:lle uusi helpompi käyttönimi – poliittinen kilpailija ja 17 partioyhdistystä käyttää. 24 ja 25.07.2017

Comments are closed.