2020. Kesäkuu. Iltalehden lukijoiden kommentit Toiviainen vs Mäenpää- casessa.

Iltalehti. Lukijoiden kommentit.
Alkuosa 122:sta.

Erik Ha
25.6.2020 klo 17.26.25
Ajojahti ja ”vain oikeita mielipiteitä ja asioita saa sanoa”
thumb_up95
tunti sitten
On täysin selvää, ensin kuunnellaan herkällä korvalla, sitten vaiennetaan enemmistö ja tämän jälkeen piirretään tiekartta ja siihen askelmerkkejä.
thumb_up20
47 minuuttia sitten
Tämä koko farssi tulee lisäämään Juha Mäenpään kannatusta Juha seuraavan hallituksen ministeri
thumb_up27
36 minuuttia sitten
Kyllä on valtakunnansyytäjä poliitisoitunut ja sen kieltää laki. Sama koskee espoon poliisia joka edustaa vihreitä. Näissä

viroissa kun poliitinen näkemys ei saa näkyä. Molemmat tulisi erottaa viroista ja ilman korvauksia
thumb_up16
20 minuuttia sitten
Ne vois asentaa jokaisen kotiin paikalla napin ja äänestys napin niin voisivat suoraan kotoaan painella sitten. Jos eivät itse satu olemaan niin voisivat jonkun perheestään laittaa painelee nappia , niin joka painaisu toisi palkkion.
thumb_up
13 minuuttia sitten
Kyllä! Tämä lisää vaan kannatusta ja tulen äänestämään perussuomalaisia ensi vaaleissa. Uskomatonta että meidän maamme on mennyt tällaiseen jamaan, kaikenmaailman vihapuhelakeja säädetään missä ei ole edes määritelty tarkoin mikä on kiellettyä. Ilmeisesti perussuomalainen politiikka on kiellettyä, sitä tässä varmaan halutaan ajaa takaa.
thumb_up5
tunti sitten
Väliäkö tuolla pää-asia että suurin osa tietää mistä on kyse ja mikä parasta Mäenpää todetaan huomenna syytyömäksi, Suomen perustuslain kirjaimien mukaan. Hyvä Hyvä Perus-suomalaiset, te olette ainoa puolue joka kunnioittaa Suomen perustuslakia.
thumb_up83
tunti sitten
Eipä löydy kunnioitusta ja ymmärrystä siihen miten eduskunnassa käyttäydytään. Se että selitetään törkeä käytös vitsillä on kyllä lapsellisuude huippu. Ei voi arvostaa.
thumb_up11
tunti sitten
Hienoa ironiaa
thumb_up6
tunti sitten
Ironiaa tosiaan. Ps ja lain kunnioitus:)
thumb_up6
56 minuuttia sitten
Niimpä
thumb_up4
tunti sitten
nonnii, sinusta varmaan oli ok Rosa Meriläisen roiskeläppä ja rintamerkki teksteineen. Siinä oli todellinen esimerkki kansanedustajan lapsellisuudesta, huonosta käytöksestä ja mauttomuudesta.
thumb_up32
52 minuuttia sitten
noniin. Nythän on käynnissä toinenkin asia missä ainoastaan Perus-suomalaiset haluaa noudattaa Suomen erustuslakia. Nimittäin nämä tulevat EU korona tukiaiset EU maille, ne ovat Suomen perustuslain vastaisia.
thumb_up18
52 minuuttia sitten
Tero. Niin, edelleenkään siellä ei äänestetä syyllisyydestä, eikä syyttömyydestä. Ei taida olla sinullekaan ihan selvää.
thumb_up3
54 minuuttia sitten
Tero_Alho_61158, ei eduskunta päätä siitä, onko Mäenpää syytön vai syyllinen. Eduskunta vain päättää siitä, antaako se valtakunnansyyttäjälle luvan nostaa syyte Mäenpäätä vastaan. Eikä sitä lupaa tule. Siihen vaaditaan 5/6 enemmistö, eikä sitä eduskunnasta löydy. Nyt hallituspuolueiden (vihervasemmiston) kannattajat valittavat siitä, kun lupaa ei tule, koska vihervasemmiston enemmistö ei sen antamiseen riitä. Ainahan vihervasemmisto voi yrittää muuttaa lakia tässä asiassa tulevaisuuden varalta. Mutta mutta, mitä se tarkoittaisi? Meillä hallituksella on eduskunnassa enemmistö takanaan ja se voisi yksinkertaisella enemmistöllä myöntää lupia aina, kun opposition edustajat kritisoisivat hallituksen toimintaa. Ei muuta kuin vihapuhesyytteet päälle ja lupa eduskunnan yksinkertaisella enemmistöllä läpi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuo toimisi myös toiseen suuntaan. Onneksi vihervasemmistohallitus ei ole vallassa loputtomiin, ainostaan pari vuotta vielä. Korkeintaan.
thumb_up7
43 minuuttia sitten
Jormaboy. Ihminen aina syytön ennenkuin toisin todistetaan.
thumb_up6
46 minuuttia sitten
Persut , jotka tässä on populistisesti vuosia ulisseet eliitistä, haluaa nyt varmistaa oman veljen lain yläpuolella olevan elitismin!
thumb_up3
41 minuuttia sitten
Kun nyt ei anneta lupaa syyttää, se tarkoittaa, että aina vain röyhkeämpiä rasistisia puheenvuoroja tullaan kuulemaan kansanedustajien suusta. Siis sen yhden puolueen, kaikki muuthan osaavat käyttäytyä. Tosin myös muissa oikeistopuolueissa näyttää pesivän ikävää muukalais- ja muuta vähemmistövihaa, mutta ymmärtävät pitää aatoksensa sisällään.
thumb_up2
29 minuuttia sitten
Mitä Suomen laissa sanotaan asiasta? Jos laki sanoo, että luvan saamiseen tarvitaan 5/6 enemmistö, niin sanooko se sama laki, ettei persut saa äänestää esitystä vastaaan? Vai onko persuilla laillinen oikeus äänestää esitystä vastaan? Ei kukaan ole lain yläpuolella, jos lakia noudatetaan, kuten persut, muutama kyky, krisu ja paimentolainen tulee tekemään.
thumb_up
22 minuuttia sitten
Alho
Pakenit paikalta tuolta Kosovo uutisesta, etkä vastannut kysymykseen, eli laitatko nyt sen linkin missä todetaan, että Putin esti p.uhdistuksen Krimillä ?
thumb_up3
18 minuuttia sitten
Viisasten kivi ei koskaa osaa muuta kun länkyttää
thumb_up
19 minuuttia sitten
Tämä nonniinkin tukee vähemmistöjen ivaamista, kunhan se tulee oikealta, siis vasemmalta suunnalta.
thumb_up2
10 minuuttia sitten
Odotatko, Baikal, että Alho jtn linkkejä antaisi ? . Kyseinen kaveri seuraa Kotron esimerkkiä ja puhuu ja kirjoittaa muunneltua totuutta minkä kerkeää.
thumb_up1
5 minuuttia sitten
Lapis. Ei se paimentolainen demareista oo yhtään parempi.
thumb_up3
tunti sitten
Tuskin huonommaksi menisi, jos valtakunnansyyttäjä vaihtuisi.
thumb_up63
54 minuuttia sitten
Niinistö on hänet nimittänyt vuonna 2018.
thumb_up3
54 minuuttia sitten
Hänet nimitti Niinistö vuonna 2018.
thumb_up4
41 minuuttia sitten
Nonnii liittyi tippen toteamukseen miten?
thumb_up6
44 minuuttia sitten
Mitä sitten. Aivan onneton se silti on
thumb_up22
tunti sitten
Kysymyksessähän onkin vain vihervasemmiston mustamaalaus Perussuomalaisia kohtaan. Eihän ne mitään ole muutenkaan ymmärtäneet mitä tekevät. Pääpunainen

Comments are closed.