2020. Kesäkuu. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen pettymys eduskunnan päätökseen Mäenpää-casessa Ylen uutislähetyksessä puheentunnistusohjelman tulkitsemana.

Ylen tv-uutiset perjantaina 26.06.2020 17:02.

2020. Kesäkuu. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen pettymys eduskunnan päätökseen Mäenpää-casessa Ylen uutislähetyksessä puheentunnistusohjelman tulkitsemana.

”Uutisista hyvää päivää eduskunta ei ole antanut lupaa Perussuomalaisten kansanedustaja Juha Mäenpää syytesuojan murtamiseen syytesuojan poistamista kannatti 121 kansanedustajaa ja vastusti 54 luvan myöntämiseen olisi tarvittu 5/6 annetuista äänistä jos eduskunta olisi murtanut Mäenpään syytesuojan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen olisi nostanut Mäenpää vastaan syytteen kansanryhmää vastaan vuosi sitten täysistunnosta mitä mä saan valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on pettynyt eduskunnan äänestykseen Juha Mäenpään syytesuoja asiassa hänen mukaansa Mäenpään rikosepäilyn kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan olisi pitänyt viedä käräjäoikeus

asia ei etene oikeuteen oikein Onko hyväksyttävää että että politiikkaa voi tehdä laittomin keinoin eli eli käyttää siinä olisi se viestintäänsä ja ajamisesta on tällä sitä laivasta iskä puhetta lainsäädäntötyö nettiseuraa minkäänlaista rikosoikeudellista seuraamusta

Lapissa pelätään uuden Corona Aallon leviämistä Lähes 50 ihmistä on altistunut tartunnalle lyhyessä ajassa länsi-pohjan sairaanhoitopiirin alueella varmistettuja tartuntoja on kahden viime viikon ajalta vain muutamia mutta nämä henkilöt ovat ehtineet altistaa kymmeniä muita tarkoita ketjujen selvittelyssä on ilmennyt että useamman taustalla on ostosmatka Ruotsin puolelle Suomessa on todettu kuluneen vuorokauden aikana 19 uutta Corona tartuntaa thl:n mukaan sairaalahoidossa on 24 potilasta heistä yksin tehohoidossa sinne

valtio epidemiologia Anders tegnell syyttää Maailman terveysjärjestö Who the koronavirus tietojen väärästä tulkinnasta Ruotsin kuuluu niiden Euroopan maiden joukkoon joissa koronavirus tartunnat ovat lähteneet merkittävään kasvuun viime aikoina singelin mukaan tartunta määrien kanssa Ruotsissa on seurausta testaamiseen lisääntymisestä Ruotsin lisäksi tartunnat ovat kasvaneet voimakkaasti muun muassa Ukrainassa armeniassa kazakstanissa ja moldovassa

uudessa todettu eniten uusia koronavirustartuntoja uusia tapauksia on vahvistettu yli 40 100 koronatartunnat ovat kasvussa useimmissa osavaltioissa yhteensä vahvistettuja tartuntoja on Yhdysvalloissa noin kaksi ja puoli miljoonaa ja koronan aiheuttamaan tautiin on kuollut 127000 ihmistä voi kuitenkin olla Yhdysvaltain tartuntatauti keskuksen mukaan jopa kymmenkertainen

presidentti Donald Trumpin hallinto pyytää maan korkeinta oikeutta kumoamaan niin sanotun Obama care terveydenhuoltolain että Obama curen sisältämän vakuutus Pakko olisi perustuslain vastainen yli 20 miljoonaa amerikkalaista 100 menettää sairausvakuutuksesta mikäli Korkein oikeus hyväksyi esityksen demokraattisen puolueen mukaan Trump vaarantaa esityksellä miljoonien ihmisten terveyden Corona pandemian aikana

Täällä kotimaassa ortodoksisen kirkon arkkipiispa Leo on tehnyt ilmoituksen työnantajalleen työssä koetusta häirinnästä arkkipiispa Leon mukaan Hän on kokenut epäasiallista suhtautumistaan vuoden 2018 alusta lähtien ilmoituksen mukaan Leo kokee että Kuopion ja Karjalan metropoliitta arsenin suhtautuminen Hänen karjalankielinen työnsä on syyllistävää ja hänen kunniaansa loukkaavaan kirjoittaa että metropoliitan kommentointi on ollut rasistista ja kohdistuu muihinkin ihmisiin kuin häneen

on nopeuttanut mansikoiden kypsymistä ja mansikan pääsato kausi on arvioivat että toiminnan kannalta Sato saattaa kypsyä liian nopeasti Marja tiloilla on koronan aiheuttamien matkustusrajoitus sen takia tavallista vähemmän ulkomaista kausityö suojamaa nopeasti kypsyvä Sato uhkaa kin jäädä osittain korjaamatta

maan eteläosissa on edelleen tukala hellettä ja aurinkoista keskiosassa maata viimeinen hieman jaksaneet tai ukkoskuurot ovat mahdollisia Lapissa on enimmäkseen poutaa osin aurinkoista ja päivälämpötila 10 ja 20 asteen metsäpalosta helteestä ukkospuuskia 100kw säteilystä kuin tuulesta kin

valtioiden että yritysten velkalista ääntyy massiivisesti Pitääkö julkinen velka maksaa pois tästä lisää klo 18″

2020. Kesäkuu. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen pettymys eduskunnan päätökseen Mäenpää-casessa Ylen uutislähetyksessä puheentunnistusohjelman tulkitsemana. ListNote.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 27.06.2029 10:16.

Comments are closed.