2020. Syyskuu. Ylipormestari Jan Vapaavuori ja jättiterassi. Lukijan mielipide HS:ssä.

Lukjoiden kommentteja HS:sä olleeseen juttuun ravintoloiden tilanteesta koronariisin kourissa  maanantaina 28.09.2020:

LAINAUS

  • toiset tekevät töitään.
  • Himmeä lyhty

    Ilmoita asiaton viesti

    Monet tahot ovatkin aivan käsittämättömällä tavalla sahanneet oksaansa. Eivät ole ymmärtäneet edellisten rajoitusten purkamisen jälkeen viestiä, että pallo on nyt heillä. Maailmassa tuppaa isoissa ja pienissä asioissa pätemään syyn ja seurauksen laki. Turha valittaa. On vain katsottava peiliin ja kärsittävä seuraukset.
  • AmandaL

    Ilmoita asiaton viesti

    Senaatintorin jättiterassi oli täysin ylimitoitettu, kaikki ravintolat kilometrin säteellä ja enemmänkin joutuivat nuolemaan näppejään kesällä kun oli paras aika kerätä kassaa jotta selviäisi syksyn/talven yli. 400000 kävijää 20 euron keskiostoksella oli huima menetys muille paitsi näille 16 ravintoloille jotka tulivat (pärstäkertoimella) valituksi torille. Kiitos vaan Helsingin kaupunki ja sen päättäjät. Vapaavuorihan on kerännyt kehut tempauksesta ja juristina osaa varmasti selvittää yhdenmukaisuusperiaatetta tässä kuviossa. Hänen kontolle tulee monet konkat. Yrittäjät istuvat kalliiden vuokrasopimustensa päällä ja pormestari leikkii businessneroa ja järjestää markkinat uusiksi, ei hyvää päivää.
  • kansalainen xyz

    Ilmoita asiaton viesti

    Yhden viikonlopun voi helposti jättää bailaamatta, mielellään kaksikin.
    LAINAUS LOPPUU
    Viikkosanomat. Pertti Manninen. Keskiviikko 30.09.2020 06:41.
    Lue myös!

    2020. Kesäkuu. Helsinki. Empire- ympäristön rappio sivistymättömien pormesreiden Vapaavuori ja Sinnemäki johdolla. Koronan varjolla Senaatintorille jättijuottolatetassi.

    15932780863501262487242200474916

    Senaatintori 1980-luvulla. Kuvannut Pertti Manninen. Kuvaan liittyvä teksti vuonna 2005: ”Kansalaiset etsivät reittejään senaatintorilla Valtioneuvoston linnan kiertäen keväällä 1980-luvulla.” ”Arkistojen aarteita”. nettisanomat maaliskuussa 2005 torstaina 03.03.2005. Ensijulkaisu tänään.”

    Helsingin Uutiset kesäkuussa 2020:
    Ravintolayrittäjät rynnivät Senaatintorille – Hakemuksia tullut paljon: ”Herättää valtavia toiveita”
    Jättiterassi: Senaatintorin jättiterassin ravintolapaikoille riittää tunkua. Moni keskustan ravintoloitsija haki paikkaa. Korona on ajanut ravintolat valtavaan ahdinkoon.”

    —-

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.