2020. Joulukuu. Suomi24. Keskustelu. Ohisalon uhkaus MTV:ssä.

Suomi24. Keskustelusta.

LAINAUS

 1. Yhteiskunta
 2. Maailman menoa
HS: Ohisalon kohdistuva uhka ei pidä paikkaansa
Anonyymi

Pitihän se arvata, koko juttu oli uutisankka. Äärioikeiston rikollisuutta tutkitaan, ja hyvä niin, mutta viranomaisten mukaan Ohisaloon, Toiviaiseen tai kehenkään muuhun poliitikkoon tai virkamieheen ei ole kohdistunut uhkaa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007677799.html

Kukakohan mahtoi syöttää medialle väärää tietoa asiasta?

125

 1782

Vastaukset

5000

 • Just joo, tämä vihervasemmistolainen menohan alkaa muistuttamaan jo entisen Neuvostoliiton aikoja kun YLE:n uutisiinkin piti suhtautua varauksella, varsinkin jos koskivat itänaapuria!

  Kyllä alkaisi olla jo korkea aika saada meillekin valtaan länsimainen demokraattinen hallitus jonka toiminta perustuisi oikeusvaltioperiaatteisiin!

  • Haavisto-juttu kuumentaa kansan tunteita ja oikeustajua.

   Pitihän keksiä jotain roskaa, että huomio kiinnittyisi Haavistosta muualle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto-juttu kuumentaa kansan tunteita ja oikeustajua.

   Pitihän keksiä jotain roskaa, että huomio kiinnittyisi Haavistosta muualle.

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.


  • Aloittaja taitaa ollahalla-ahon fanipoika, äärioikeiston sympatiseeraaja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aloittaja taitaa ollahalla-ahon fanipoika, äärioikeiston sympatiseeraaja.

   Pakko alkaa olla,kun ennen kannattamani vihreät on vain muisto entisestä ja nykyään
   täysin vailla sisältöä ja kyseenalaisin keinon ollaan julkisuudessa. Sori, mutta puolue meni vaihtoon.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   “isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti… “
   Todella isänmaalista, joka kolmas meistä muilutettavaksi…


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   Sinähän se seppä olet. Hienoja teorioita. Sinunhan pitäisi olla vähintäänkin presidentti kun noin fiksu olet.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto-juttu kuumentaa kansan tunteita ja oikeustajua.

   Pitihän keksiä jotain roskaa, että huomio kiinnittyisi Haavistosta muualle.

   Haavisto linnaan telkien taakse!
   Kyllä saa sakinhivutuksen, kun alkaa hiplaa jätkiä munista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Aloittaja taitaa ollahalla-ahon fanipoika, äärioikeiston sympatiseeraaja.

   Faktaa. Äärioikeisto oli tehnyt hit-listan, jolla myös Ohisalo ja Toiviainen olivat. Vireillä oleva isku kohdistui muihin kuin heihin. Listan tekeminen kertoo jo sinällään organisoidusta rikollisesta toiminnasta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto-juttu kuumentaa kansan tunteita ja oikeustajua.

   Pitihän keksiä jotain roskaa, että huomio kiinnittyisi Haavistosta muualle.

   Joo.. Jännää tosiaan, että tuollainen uutisankka tuli MTV:n levittämänä juuri, kun huomio piti saada pois Haaviston tekemistä rikoksista.

   MTV: Suomen suurin valeuutisten levittäjä!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   Just näin! Jääköön sinne tai helvettiin koko porukka.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto-juttu kuumentaa kansan tunteita ja oikeustajua.

   Pitihän keksiä jotain roskaa, että huomio kiinnittyisi Haavistosta muualle.

   Itse asiassa tämä ylikonstaapeli on ollut tutkinnassa jo viisi vuotta. Kertoo sen, että tutkijoissakin on kammotava määrä äärioikeistolaisa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   Sinäpä on verenhimoista tekstiä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   Tästä tulee rikosilmoitus sivuston ylläpitäjästä. Onko tämä sivusto tosiaankin häiriintyneiden yllytyssivusto?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto linnaan telkien taakse!
   Kyllä saa sakinhivutuksen, kun alkaa hiplaa jätkiä munista.

   Sebastian Tynkkynen tykkää mustasta makkarasta. Saanut muuten kaksi rikostuomiota.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juuri noin, damage kontroll, näitä toimintamalleja on valmiiksi pöytälastikossa vihreiden puoluetoimistossa, pannaan käytäntöön heti kun vihreille sattuu joku kämmi. Toimintamalleissa punaisena lankana on paitsi vanhojen bolsevikkien totaalinen epärehellisyys niin uhrikorttien pelaaminen. Muka Ohisaloon kohdistuneella uhalla herätettiin kansan epävarmuus ja jopa säälikin tyttöparkaa kohtaan ja saatiin sekoitettua korttipakka Haaviston laittomuuksien osalta. Kermana koko tekeleen päällä vielä vihervasureiden niin syvästi inhoaman poliisilaitoksen mustamaalaaminen.

   No turhaa nämä valehtelihatyttöset tekevät töitä rajattoman ja kommunismin hallitseman maailman vallan eteen, suomalaiset kunnioittavat niin poliisilaitostaan, sotaveteraanejaan kuin marsalkka Mannerheimia vaikka näihin kaikkiin kohdistettaisiin miten paljon valheita ja mustamaalausta tahansa. Ja eiköhän Suomesta löydy jatkossakin vielä uusi Mannerheim ja silloin on toivottavaa, että kaikki isänmaalle vahingolliset elementit eli koko vihervasemmisto muiluutetaan lopullisesti joko Kiinaan tai Venäjälle, Suomen kansalaisuus kuin EU passi poistettuna ja elinikäisellä Suomeen palaamiskiellolla varustettuna.

   Hienosti ajateltu !!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Haavisto linnaan telkien taakse!
   Kyllä saa sakinhivutuksen, kun alkaa hiplaa jätkiä munista.

   Just nii, häkkiin vaan helistämäön tiukujaan. Kyllä joku ne siellä solmuun pistää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Faktaa. Äärioikeisto oli tehnyt hit-listan, jolla myös Ohisalo ja Toiviainen olivat. Vireillä oleva isku kohdistui muihin kuin heihin. Listan tekeminen kertoo jo sinällään organisoidusta rikollisesta toiminnasta.

   Halla-ahon porukka on rikollisporukka joka tekee politiikassa sen paskimman työn.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tästä tulee rikosilmoitus sivuston ylläpitäjästä. Onko tämä sivusto tosiaankin häiriintyneiden yllytyssivusto?

   Näitä sivustoja ylläpitää Persut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Joo.. Jännää tosiaan, että tuollainen uutisankka tuli MTV:n levittämänä juuri, kun huomio piti saada pois Haaviston tekemistä rikoksista.

   MTV: Suomen suurin valeuutisten levittäjä!

   Että MT 3
   Ihme ettei 1 tV
   Olis mukavaa kun kaikki puhuis totta
   Haaviston haavoja tällä hoicellaan


 • Älä vapise persu, linnassa pääset pärinäpojan morsiammeksi.

  • Eikö sillä jo ollu se yks tumma joka ajo päissään?


  • Mitenkä persu tähän liittyy?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitenkä persu tähän liittyy?

   Persut tekee kyseenalaista yhteistyötä vihervassureiden kanssa kulissien takana.


 • Pitihän se arvata, vihervassareiden false flag jotta saavat syyttää persuja. Pelkkää maanpetostelevaa valheporukkaa.

  • Eikö persupoika osaa lukea? Äärioikeistolla oli lista iskujen kohteista. Ohisalo ja Toiviainen olivat hit-listalla. Eivät kuitenkaan tämän suunnitellun iskun kohteena. Ovatko hi-listat persuista bisnes as usual?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikö persupoika osaa lukea? Äärioikeistolla oli lista iskujen kohteista. Ohisalo ja Toiviainen olivat hit-listalla. Eivät kuitenkaan tämän suunnitellun iskun kohteena. Ovatko hi-listat persuista bisnes as usual?

   Millä listalla? Tarkoitatko sitä kuvitteellista MTV3:n listaa?


 • Kuka tai ketkä levittelevät perättömiä juttuja Mtv:lle?

  • Mtvllä on journalistisen tavan mukaan velvoite tarkistaa ’tiedon’ paikkaansapitävyys. Ei tehnyt sitä. Kyseessä on tyypillinen mongoloidian äärioikeistokortti. Homo Haavisto sai ikävää julkisuutta, joten jostain piti tekaista mongoloidi- uutinen hirveästä äärioikeiston uhasta.


  • Äärioikeiston ”uhrit”


 • Tämä oli sitä oikeanlaista oikealta taholta annettua vuotoa medialle, mitä pitää uutisoida…
  annettiinko ensin kunnon kurinpalautus Suomen vapaalle lehdistölle;D Pääministerilläkin oli aikaa heti twiitata järkytyksensä ja tukensa bestiksilleen;DD

  Kyl nyt kerjätään oikein tuskalla sääliä vihreille;D
  Mut niin makaa kuin petaa, vai kuin se meni?

 • KOKO juttu EI ollut uutisankka. MTV3:n aluksi välittämä tieto että uhka olisi kohdistunut erityisesti mm. Ohisaloon ei pitänyt paikkansa ja myös MTV3 korjasi tiedon eilen melko pian uutisen julkaisemisen jälkeen.

  STT:n mukaan kuitenkin ”Keskusrikospoliisi on vahvistanut tutkivansa törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua, joka liittyy äärioikeistoon.”
  Eli MTV3:n skuupissa oli totta toinen puoli.

  Äärioikeisto radikalisoituu ja väkivaltaistuu myös Suomessa. Kuten Supokin viimeisimmässä tilannearviossaan lausui, äärioikeistolaisen terrorin riski Suomessa on kasvanut.

  • Vihreissä vaikuttavat entiset stalinistit ovat suurin uhka Suomen turvallisuudelle, sillä he pyrkivät siirtämään ”tarkoitus pyhittää keinot”-ajatteluaan osaksi vihreää liikettä. Vihreät näyttävät yrittävän muuttaa kulttuuria siihen suuntaan, että elitiille on oikein ajaa itse hyväksi katsomiaan asioita tarvittaessa laeista piittaamatta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vihreissä vaikuttavat entiset stalinistit ovat suurin uhka Suomen turvallisuudelle, sillä he pyrkivät siirtämään ”tarkoitus pyhittää keinot”-ajatteluaan osaksi vihreää liikettä. Vihreät näyttävät yrittävän muuttaa kulttuuria siihen suuntaan, että elitiille on oikein ajaa itse hyväksi katsomiaan asioita tarvittaessa laeista piittaamatta.

   Vasaralla päähän jos et usko? Niinkö?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vasaralla päähän jos et usko? Niinkö?

   Vapaussota oli vuonna 1918, jolloin punikit edellisen kerran yrittivät päästä suuren valtion/valtioliiton alaisuuteen orjuuttamalla suomalaisuuden vieraan valtion valtaan. Vielä ei olla täydellisen viherpunaterrorin alla. Olet jumiutunut yli 100 vuoden takaisiin asioihin.


  • näyyhän se riski virheitten toiminnassa kun ammattiterroristeja tuodaan tänne
   ennenvanhaan remurit kapinoivat venäläisten aseilla ja avustuksella


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vasaralla päähän jos et usko? Niinkö?

   Perinteitä kunnioittaen jäähakulla?


  • Anonyymi kirjoitti:

   näyyhän se riski virheitten toiminnassa kun ammattiterroristeja tuodaan tänne
   ennenvanhaan remurit kapinoivat venäläisten aseilla ja avustuksella

   Poliisi ei ole nähnyt syytä tutkia al-holilta tulleiden äitien rikollisia aikeita, vaan äärioikeistolaisten.


  • Kilgore.Trout kirjoitti:

   Poliisi ei ole nähnyt syytä tutkia al-holilta tulleiden äitien rikollisia aikeita, vaan äärioikeistolaisten.

   Ja poliisin mielestä Haavisto ei tehnyt mitään laitonta… mutta PeV:in mukaan teki… eli poliisi on aina oikeassa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ja poliisin mielestä Haavisto ei tehnyt mitään laitonta… mutta PeV:in mukaan teki… eli poliisi on aina oikeassa?

   Poliisi tekee Suomessa esitutkinnan. Oikeusistuin päättää tuomiosta. Haaviston tapauksessa Perustuslakituomioistuin.


  • Niin eli kannattaisi puhua korona sijasta terrorismista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vasaralla päähän jos et usko? Niinkö?

   Ei kun tuomarin niukalla, kunhan tuomari itse ei viherrä.


  • Kilgore.Trout kirjoitti:

   Poliisi ei ole nähnyt syytä tutkia al-holilta tulleiden äitien rikollisia aikeita, vaan äärioikeistolaisten.

   Miksi Suomeen tuoduista ei ole uutisoitu mitään. Kuka on tullut vai onko tullut ketään! Mihin ne 60 000 €n hakurahat ovat uponneet ja miksi niitä ei ole kirjattu mihinkään?


 • Silakoita, pilakoita, kapakalaa kerrassaan.

 • Nyt persuja pelottaa. Jäljet taitaa johtaa taas sylttytehtaalle, kuten Katajan tapauksessa. Persupoliisikin hyllytetty! Toivon hartaasti, että joku vuotaa sen listan julkisuuteen.
  Miten isoja nimiä löytyy persujen tappilistslta! Hyvin sisäistetty näköjään se Halla-ahon viesti: väkivalta on aliarvostettu ongelman ratkaisukeino politiiikassa. Ei muuta kuin henki pois eri tavoin ajatteleville!
  Olen entistä vahvemmin sitä mieltä, että persuilta meni poliittinen uskottavuus 2017 kesällä. Tappolistojen laatiminen ei ole politiikkaa vaan rikollista terrorismia.
  Kuka vielä tuollaista kannattaa? Ei muut kuin väkivaltaiset hullut!

  • Kylläpä ottaa vihervasurilla koville persujen menestys taas, ihan mahtavaa!!!


  • poliittiset lavastukset olivat myös käytössä remureilla 30 luvulla


  • PS:a ei pelota! :D

   Meillä on hyvä omatunto, koska ei uhkailla ketään, eikä suunnitella mitään iskuja toisin kuin vihervasemmistolaiset jatkuvasti tekevät kirjoituksissaan.

   Minäkin olen saanut tappouhkauksia vihervasureilta, vaikka olen vain tavallinen rivikansalainen, ei politiikassa mukana sen kummemmin. Mutta eräissä piireissä kun ei siedetä toisinajattelijoita.

   Ja noiden uhkailijoiden tärkeä agenda on ollut jo pitkään vääristellä Perussuomalaisten politiikkaa ja valehdella heidän puheistaan ja tarkoituksistaan. Valheilla on lyhyet jäljet, kyllä sen tulevat vielä vihreätkin ja antifakin oppimaan, tosin vasta kantapään kautta ilmeisesti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   PS:a ei pelota! :D

   Meillä on hyvä omatunto, koska ei uhkailla ketään, eikä suunnitella mitään iskuja toisin kuin vihervasemmistolaiset jatkuvasti tekevät kirjoituksissaan.

   Minäkin olen saanut tappouhkauksia vihervasureilta, vaikka olen vain tavallinen rivikansalainen, ei politiikassa mukana sen kummemmin. Mutta eräissä piireissä kun ei siedetä toisinajattelijoita.

   Ja noiden uhkailijoiden tärkeä agenda on ollut jo pitkään vääristellä Perussuomalaisten politiikkaa ja valehdella heidän puheistaan ja tarkoituksistaan. Valheilla on lyhyet jäljet, kyllä sen tulevat vielä vihreätkin ja antifakin oppimaan, tosin vasta kantapään kautta ilmeisesti.

   Vihernatsit eivät paljoakaan laeista piittaa… koska tarkoitus pyhittää aina keinot.


  • Puhut asiaa. Se on juuri noin niin kuin kirjoitat. Persut ovat vaarallisia yhteiskuntarauhalle.


 • Uutis otsikko jää ihmisten mieleen, vaikka olis valhe.

  Pitäs Isosti uutisoida, et oli valhe.

  • Ei vaan pitää tuoda iso klikkiotsikko hutisalon ja marinin toimista ja otsikkoon liittyvä teksti
   asiaan liittyvä mitätön uutinen. Retoriikka, sarkasmi saati sitten käsitteiden merkitys suomenkielessä tuntuu olevan polittikan tärkein ongelma tällä hetkellä.

   Oli karmeaa kuunneltavaa, kun edustja ei edes paperista lukemalla saanut oikein ja selkeästi ilmaistua Haavistoa tukevaa puolueen kannanottoa.


  • Mikä siinä oli valhetta? Ohisalo ja Toiviainen olivat äärioikeiston hit-listalla. KRP tarkensi tietoa myöhemmin, että he eivät kuitenkaan olleet valmistellun iskun kohteena.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mikä siinä oli valhetta? Ohisalo ja Toiviainen olivat äärioikeiston hit-listalla. KRP tarkensi tietoa myöhemmin, että he eivät kuitenkaan olleet valmistellun iskun kohteena.

   Olivatko listalla missä ominaisuudessa, kohteina vai toimeksiantajan?


 • Varmaan on mediallekin kova pala joutua vetämään takaisin näin herkullinen lanseerattu uutisankka johon ihan tunne pääministerikin sortui, että Ohisalo ja hänen erikoissyyttäjänsä olisivat kuvitteellisen äärioikeiston fyysisen uhkailun alla.

  Ei anna kovin vakuuttavaa kuvaa päämedioistammekaan vaan pikemminkin sen , että ovat joidenkin ohjailtavissa ja juoksutyttöinä.
  Nyt jos koska media voisi paljastaa ”lähteensä”

  • Kun nimi löytyy poliisin hallussa olevalta ”tappolistalta”, niin asiassa ei ole mitään kuvitteellista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kun nimi löytyy poliisin hallussa olevalta ”tappolistalta”, niin asiassa ei ole mitään kuvitteellista.

   Jos sellainen lista on oikeasti olemassa…


  • Jospa Marin ja Ohisalo mieluummin lopettaisivat huumeiden käytön ja medialle valehtelun.


 • Taas totuusmedia vedätti kansaa.

 • Itse uhriutuvat ja tekevät sen keinolla millä hyvänsä. Antaisivat jo olla, sillä homopekkaahan ei tuomittu vaikka kaikkien muiden puolueiden edustajat vastaavassa tilanteessa olisivat joutuneet vastuuseen teoistaan.
  On nää vihreät säälittäviä, osamaattomia ja sisällöttömiä, kun tässä on käytännön toimet joihin pystyvät.

 • Ei ollut väärä uutinen. Ohisalon ja Toiviaisen nimet olivat listalla ja oli urkittu ihan kotiosoitteetkin. Mutta poliisi sanoi, että ei välitöntä uhkaa kohdistu.
  Myös persupoliisi hyllytetty. Löytyikö lista häneltä? Mielenkiintoista!
  Kuka vielä väittää, että persut ei ole äärioikeistoa? Toimivat kuin natsit 30-luvulla.
  Persut väittävät olevansa vaihtoehto! Todellakin, minkälainen vaihtoehto! Väkivalta ja murhaaminen ovat todella huono vaihtoehto.

  • Väärä uutinen oli, johdettiin harhaan. Persut eivät ole mitenkään väkivaltainen puolue eikä vastusta virkavaltaa eikä toimi moraalinvastaisesti kuten Vihreät. Eikä kuskaa terroristeja Suomeen kuten Vihreät ja demarit.

   Eikä riko paikkoja kuten vasemmistoanarkistit.

   Persut puhuvat ainoastaan räväkästi Suomen ja suomalaisten puolesta. Sitä ei saa tehdä ja pelkästä puhumisesta voi joutua syytteeseen, vaikka ei ole uhannut väkivallalla ketään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Väärä uutinen oli, johdettiin harhaan. Persut eivät ole mitenkään väkivaltainen puolue eikä vastusta virkavaltaa eikä toimi moraalinvastaisesti kuten Vihreät. Eikä kuskaa terroristeja Suomeen kuten Vihreät ja demarit.

   Eikä riko paikkoja kuten vasemmistoanarkistit.

   Persut puhuvat ainoastaan räväkästi Suomen ja suomalaisten puolesta. Sitä ei saa tehdä ja pelkästä puhumisesta voi joutua syytteeseen, vaikka ei ole uhannut väkivallalla ketään.

   Persut nimenomaan on puolueista se väkivaltaisin, riettautta ja moraalittomuutta ihannoiva puolue.ovat valmiita tekemään likaisen työn kuka vaan pyytää. Vihreiden toissa kesäinen Turku-kokoontumisessa tapahtunut väkivaltatilannekin oli persujen järkkäämä.


 • Nykyhallitus ja poliisi ovat suomen kansan pahin tulevaisuuden ja yhteiskuntarauhan uhka ja riskitekijä.

  • No on siellä poliisissa sentään muutamia tolkun polliiseja, kun sanoivat ettei ole mitään uhkaa kun vain siinä Unelmahöttöpössyissään elävien mielikuvituksessa.


  • Perustelut tän keskustelun persustelujen osalta puuttuu, mielipuolisia vätteitä ja tulkintoja. Vaikka ajattelu on ilmaista niin siihen ei oikein kyetä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No on siellä poliisissa sentään muutamia tolkun polliiseja, kun sanoivat ettei ole mitään uhkaa kun vain siinä Unelmahöttöpössyissään elävien mielikuvituksessa.

   KRP:llä on siis mielikuvitustappolista, jolla on Ohisalon ja Toivaisen nimet. Ja tämä sama porukka mielikuvitushakkasi Katajan vasaralla. Nyt oli vuorossa johonkin toiseen siviiliin kohdistuva mielikuvitusisku, mutta porukka jäi poliisin haaviin. Mihin mielikuvitus johtaakaan seuraavaksi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   KRP:llä on siis mielikuvitustappolista, jolla on Ohisalon ja Toivaisen nimet. Ja tämä sama porukka mielikuvitushakkasi Katajan vasaralla. Nyt oli vuorossa johonkin toiseen siviiliin kohdistuva mielikuvitusisku, mutta porukka jäi poliisin haaviin. Mihin mielikuvitus johtaakaan seuraavaksi?

   Jep jep. Nimenomaan mielikuvitus velloo kun aivot on hattaralla piristä.


 • Toiviainen itse käyttää asemaansa uhkaillakseen kirkko uskovia.Toiviaisen
  peli on pelattu,kohta tulee vaihto.Toiviainen
  pelaa hämärä peliä Haaviston lukuun.
  Montakohan kahdenkeskistä neuvottelua
  on käyty törkeästi Haaviston laittomuuksiin
  syyttämättä käyttämiseksi?

  • Ottaisit sinäkin selvää miten Suomen oikeusjärjestelmä toimii. Toiviaisella ei ole mitään tekemistä Haaviston tapauksen kanssa. Ministerivastuuasiat käsitellään perustuslakivaliokunnassa, eduskunnan salissa ja jos syyte nostetaan, niin valtkunnan oikeudessa.

   Toiviaisen toimialaan kuuluvat syyttäjien esimiestehtävän lisäksi mm. syrjintä- ja sananvapausrikokset. Niistäkin on tehtävä ensin poliisille tutkintapyyntö. Syyttäjä syyttää vain, jos lain mukaan on todennäköistä, että rikos on tapahtunut. Oikeus käsittelee asian ja antaa tuomionsa.

   Uskovainenkin voi syyttää vain itseään, jos ei osaa elää Suomen lain mukaisesti. Kaikki ovat sen edessä tasavertaisia. Uskonnonvapaus ei vapauta lain noudattamisesta tai oikeuta syrjimään ketään oman uskonnon nimissä.


  • Onko Toiviainen Haaviston kätyri? Mielenkiintoista.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ottaisit sinäkin selvää miten Suomen oikeusjärjestelmä toimii. Toiviaisella ei ole mitään tekemistä Haaviston tapauksen kanssa. Ministerivastuuasiat käsitellään perustuslakivaliokunnassa, eduskunnan salissa ja jos syyte nostetaan, niin valtkunnan oikeudessa.

   Toiviaisen toimialaan kuuluvat syyttäjien esimiestehtävän lisäksi mm. syrjintä- ja sananvapausrikokset. Niistäkin on tehtävä ensin poliisille tutkintapyyntö. Syyttäjä syyttää vain, jos lain mukaan on todennäköistä, että rikos on tapahtunut. Oikeus käsittelee asian ja antaa tuomionsa.

   Uskovainenkin voi syyttää vain itseään, jos ei osaa elää Suomen lain mukaisesti. Kaikki ovat sen edessä tasavertaisia. Uskonnonvapaus ei vapauta lain noudattamisesta tai oikeuta syrjimään ketään oman uskonnon nimissä.

   Voin vakuuttaa sinulle että laki ei todellakaan ole nykypäivän ja -hallituksen aikana sama kaikille. Sun pitää olla Persu tai vihervasuri ja käyttää kokaa tai olla muuten vaan perseet olalla niin sitten saat oikeutta ja kunnioitusta.


 • Vihreän liiton mainostoimistomanagerit paniikissa yrittivät kriisinhallintaa. Ja epäonnistuivat täydellisesti. Säälittävää vain että pääministeri Marinkin lähti valeuutista twitter-tilillään levittämään.

  • Kun uutisen lähteenä on poliisi, niin oletuksena on, että se pitää paikkansa. Uutinen oli totta. Sekä Ohisalo että Toiviainen olivat äärioikeiston ”tappolistalla”. Poliisi tarkensi myöhemmin, että he eivät tällä kertaa olleet suunnitellun iskun kohteena. Poliisin sotkeutuminen äärioikeiston toimintaan on jo sinällään valtava juttu. Kuin suoraan natsien pelikirjasta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kun uutisen lähteenä on poliisi, niin oletuksena on, että se pitää paikkansa. Uutinen oli totta. Sekä Ohisalo että Toiviainen olivat äärioikeiston ”tappolistalla”. Poliisi tarkensi myöhemmin, että he eivät tällä kertaa olleet suunnitellun iskun kohteena. Poliisin sotkeutuminen äärioikeiston toimintaan on jo sinällään valtava juttu. Kuin suoraan natsien pelikirjasta.

   Poliisi voisi vielä tarkentaa, miksi ohisalo ja toiviainen listalla mainittiin, toimeksiantajinako?


 • Kuitenkin suunnitelmana on ollut henkeen ja terveyteen kohdistuvaa toimintaa.

  Tämäkö on vähäpätöinen juttu?

 • Tämmöistä se on. Uutisoitiinko yhtä innokkaasti Dellingerin ja Koivulaakson tappamiskehotuksista? Vietiinkö niistä ketään putkaan tai edes puhutteluun?

  • Kaikki tappouhkaukset tutkitaan, mikäli niistä tehdään tutkintapyyntö. Satunnainen huutelu on kuitenkin eri asia kuin järjestyneen porukan – poliisin avustamana? – laatimat tappolistat ja iskusuunnitelmat.


 • Vihreiden puoluetoimisto.

 • Koko Juttu tulee ottaa ihan vakavasti ei ole mikään vitsi

  • remurit alkoivaat 18 vuonna kapinoida


 • Jopa vihreiden junailemaksi erityisen härski yritys saada Haavisto skandaali pienemmälle huomiolle.

  Tuskin ketään kuitenkaan kiinnostaa pätkääkään jos Ohisaloa uhkaillaan.

 • ”Äärioikeistossa” heiluukin vihreistä tuttua porukkaa.

 • Varsin laimea ilmaus tuo uutisankka tässä tapauksessa. Miten olisi esim. maalittaminen?

 • Voi Harmi.Minua jo harmitti se kun ne Epäonnistui.Ohisalo on uhka Suomen hyvin vointi valtiolle.Ja Haaviston pitäisi Erota.En ymmärrä miksi nuo haluaa tuhota Suomen

 • Kylmä tosiasia, että KRP tutkii persujen laatimaa tappolistaa. Katajasta oli aloitettu.

  • onko näyttöä


 • remurien lavastus kesken

 • Ohisalon marinin ja muutaman muun kanssa auton vetokoukkuun kiinni sitoa liinalla ja viijä tunturiin lappiin missä saamelaiset pikkasen opettasi noita pellejä jotka vei suomen tuhontielle lopullisesti…

 • Juuri oli uutisissa. Totta on petsujrn tappolista. Näytettiin Katajan kuviakin. Ilmeisesti oli ensimmäisenä listalla. Turhaa persut kiemurtelette, paska on jo housuissa.

  • Näin siinä käy kun lähdetään kriminellien ainesten kanssa kanssa marjaan.


 • Tottakai se oli valeuutinen. Ajoitus oli täydellinen huomion poisvetämiseksi teinipoikien haistelija-pekasta joten kehitettiin tämmöinen. Kyllä se kohtalo napsahtaa vielä narsisti-sannalle ja patja-ohisalollekin.

  • Paha saa palkansa ajan kanssa.


 • Uusi uutisointi hautaa alleen Haaviston toimet mitkä myöskin olivat laittomia . Näin lakaistaan matonalle jotain tärkeämpää tuomalla blondiin kohdistuvaa keksittyä uhkaa . Täydellistä naisten tuottamaa ongelmaa .

  • Huumenaisten.


 • Vihervasemmisto emäpopulisesti politisoi rikollisuuden; on äärioikeistolaista rikollisuutta ja sitten on sitä muuta mikä ei julkisuudessa vihervasemmistolaisia ministereitä järkytä tai kiinnosta edes twiittiä laittaa.

  Rikoksia valmistelee ja niihin syyllistyy rikolliset. On rikollisjengiä/-mafioita, joilla varmasti löytyy poliittisia kantoja laidasta laitaan, jos oikein tiheällä kammalla etsitään. Ystäväpiiristä, sukulaisista, varmasti puolueiden jäsenistä/aktivisteistakin.

  Miksi ihmeessä mikään rikollisjärjestö haluaisi Ohisalon tai Toiviaisen pois? Hehän ajavat niin kannabiksen laillistamista, kuin ovat koko ajan poliisien kimpussa heidän työskentely tavoistaan. Laittomasti, eli rikollisesti, maassa olevillekin haluavat antaa ”palomuurin”.
  Talousrikollisuudessa on jo ns. harmaa-alue. Nyt lainrikkojiin on pesiytynyt uusi vihreä-alue, mikä on hallituksen erityissuojeluksessa ja nauttii sen pohjatonta luottamusta. Vihreät vie hallituksessa ja muut vain vikisee ja kuittaa.
  Joko poliisit ja mediat ovat samassa lieassa? Ohjattua kuorolaulantaa…äärioikeisto, persut.

  • Näin on vihreät toteuttaa omaa unelmaansa , oma kansa kärsii vaikka leipäjonot kasvaa ja Marin vaikenee


 • Jaaha vai tällaisia tehtaillaan. Hyvä että paljastuvat. Muuta ei enää voi sanoa, kuin että vihreät totisesti ovat sitä mitä heistä puhutaan.
  Joskus muinoin, ehkä joku ajatteli heidän edustavan uutta nuorekasta luontoa suojelevaa linjaa, mutta mihinkähän se on unohtunut. Nyt vain tehdään kaikki mahdolliset että saataisiin asiat näyttämään heille edullisesti.
  Voi voi. Äänestäjät kyllä muistavat, kepu pettää aina, ja nykyään vihreät pettää aina.

 • Jos samalla aktiivisuudella tutkittaisiin vihervasemmiston aktivisteja, niin jokainen päättäjä olisi tappolistalla. Linkolan ideologiaa noudattaen, pääjohtajat ovat eliminoitavien listan kärjessä. Ja kepuYLE lähti mukaan tämänkin sonna levitykseen. Saivat varmaan bonukset.

 • Ei kai siinä mitään ihmeellistä uutisointia ole, että äärioikeiston liikkeitä tutkitaan. Näinhän krp on tiedottanut. Kuten tiedottanut myös, että vakavia terrorismisuunnitteluja myös tutkitaan, joista osa on saatu estetyksi. Voisivat nytkin tiedottaa rehellisesti molemmista.

 • Jotenkin outoa tiedottamista

 • Sattuipa niin näppärästi, että tämmöinen iso ”uutinen” julkaistiin heti Haavistogaten tultua esiin. Ettei vaan olisi käynyt niin, että Vihreät-De Gröna olisi halunnut vaihtaa puheenaihetta. Vihreäthän näkevät itsensä puhdasmielisinä korkean moraalin toimijoina, jota vastaan kauheat pimeyden voimat käyvät taistelua.

  Osoittautuikin, että ovatkin pelkästään ulkokultaisia kulttifanaatikkoja.

  • Jospa tuo Ohisalo ja Toiviainen ovat tehneetkin jotain sellaista mistä voisi joutua Korpilain edessä vastuuseen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jospa tuo Ohisalo ja Toiviainen ovat tehneetkin jotain sellaista mistä voisi joutua Korpilain edessä vastuuseen.

   Kerran joku osuu asian ytimeen.

   Terv. Korpilainlukija


 • Tavalliseen Suomen kansalaiseen kohdistuva uhka saattaa tulla lähinnä terrorismista ja sellaisen uhatessa, olisi kiva saada varoituksia. Koko Suomen varoittaminen äärioikeiston johonkin tiettyihin ihmisiin kohdistuvasta uhasta on ehkä liioiteltua. Eiköhän riitä, että siinä tapauksessa varoitetaan vain kys. henkilöitä

 • Joku vissiin jossain avas cocacolapurkin ja siitä pahottivat mielensä

 • Mitä jos tutkittaisiin vaihteeksi myös vihervasemmiston sisällään pitämää rikollisuutta. Itse kirjoitan FB:ssä ja Twitterissä, joista jälkimmäisessä vaikuttaa hyvin aktiivisia vihreiden viharyhmiä, eikä vasemmistoliittokaan kauas heistä jää.

  Silakat, Varisverkosto ja Antifa ovat aivan järkyttäviä vihan lietsojia ja maalittajia vastapuolen mielipiteille, eikä tappouhkausten latelu ole mitenkään harvinaista.

 • Vihervasemmiston vihanlietsojien puheista huolimatta kaikille muistutus vielä:

  Perussuomalaiset eivät kuulu äärioikeistoon!

  Jo pelkästään se, että PS väitetään äärioikeistoon kuuluvaksi, paljastaa kirjoittajan provosoivan asenteen ja haluttomuuden kirjoittaa totuudenmukaista sisältöä.

 • Siis järkyttävää ja ala-arvoista vihreitten toimintaa. Oikeusvaltiossa ei saa touhuta, mitä sattuu, meillä on lait. Anarkismiako?

 • Kyllä nyt ministeriä pelottaa kun uhkaaja olikin ”ehkä kuunatsi”. Kun Elokapina-aktivisti uhkaili tähtäinkuvalla, asia lykättiin maton alle ja unohdettiin.

  Vihreä uhkailu on ”sitä parempaa uhkailua”

 • eikö noi nimetkin jossain vaiheessa kannattas julkistaa ettei touhu mee ddr tai pohjois-korea touhuksi

 • Ai kuka? Joku peppu pekka tulee ihan hakematta mieleen.

 • Kyllä tämä kertoo paljon asenteista,mitä ei hyväksytä Suomeen. Niin näitä alkaa varmaan tulemaan.
  Laitetaan sisäministeriksi nainen,joka ei tiedä mistään mitään ja on Isis puolella,kuten asvaperse Haavisto,siis ulkoministeri,niin kyllä ihmiset herää tähän paheeseen.
  He,eivät tee töitä Suomalaisten kansan eteen,vaan terroristeja tuovat maahamme.Ei ole ihme jos ihmisiä suuttuu. Vihreät ovat vain pieni rättipääpulue ja Marnin ämmä antaa hallita maamme asioita.Kyllä syytäkin Marinin oksennus naamassa..ei muuten,ihan kaunis,mutta en halua katsoa hänen päsrtää jokaisessa uutisessa..Näyttäs perseen..siitä ois iloa!

 • Ohisalo on uhka ihmiskunnalle.

 • Onneksi ulkomailta saadaan niitä antiterroristeja.

 • Joo, ja lähteenä on Kopperoinen. Tämä oli kai se kaveri, joka niitä pippurisuihkutuksia käskytti?
  Kannattaa huomata, että asiasta uutisoi MTV, ja asiaa ampuivat Helsingin poliisit. Ei Tutkiva KRP.
  Oli Aarnio, nyt on äärioikeisto, tai on se ollut iät ja ajat. Natsi-Saksassakin jutalaisia, romaneja jne edelleen ampuneet tuhoamisjoukot kostuivat suurelta osin poliiseista.

 • Poliisit ovat pääosin persuja ja kokoomuslaisia. Poliisikansanedustajissakin on a Aarnion kavereita.

 • Tämä oli Vihreiden viestintätoimiston masinoima uutisointi, jolla saatiin fokus pois Haaviston rikoksista. Säälittävää, että MTV3 uutiset menee tälläisiin ansoihin. Vai olisko siellä vihreiden oma bulvaani rivissä.
  Nyt kyllä meni luotto MTV3:n uutisointiin.

 • Vihreät halusi kerätä säälipisteitä. Keksivät koko jutun ja halusivat marttyyrin viitan harteilleen. Katsos kun on pian ne Kunnallisvaalit.

 • Media koittaa parhaansa saada kansan rivit sekaisin ja huomion pois tärkeistä asioista! Shittiä suolletaan kun Trumppikaan ei ole enää aamu uutisten ensimmäinen päivänavaus juttu.

 • MTV ja Ameriikan Idols + POLIISIT=Al-Qaeda … Suomen VALTIO on AL-QAEDA.
  Ihmiset vaan sekoaa niihin HUUMEISIIN MITÄ SUOMEN VALTIO NIILLE SYÖTTÄÄ!

 • Niin kauan kuin Suomen VALTIO ei maksa sitä miljardia, nin kirjoitamme joka paikkaan SOCIAALICEEN MEDIAAN että
  SUOMI = AL-QAEDA
  ja viedään muuten koko rakennusalakin mukana.

  P.I.M.P.P.I.Ä?

 • Yrittivät saada huomion pois vihreiden rikollisuudesta! Ei onnistunut! Vihreät ovat tämän maan syöpä! Hirvittävää p*skaa kaikin puolin!

 • Tää oli mun mielestä viikon oudoin uutinen tai siis sen ajoitus, maanantai-iltana oli saatu tietää, että vihreät olivat yrittäneet taivutella riippumattoman perustuslakivaliokunnan jäseniä.

  Heti tiistaiaamuna klo 6.41 on julkaistu tieto aivokasvaimesta perustuslakivaliokunnan puheenjohtajalla ja Antti Rinnettä heti tilalle!!!

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007670403.html

  Tiistain iltapulussa oli juttua siitä kuinka Sanna Marin ja tuo sairastunut olivat yhdessä itkeneet silmät punaisiksi ja lohdutelleet toisiaan. Sannan silmät ei päivällä punoittaneet lainkaan, mistään ei käynyt ilmi että joku olisi ollut kauhuissaan aivokasvaimesta, ihan nomaalisti kaikki puhui ja elehti, myös se sairastunut.

  Muuten tuo olisi voinut mennä läpi, mutta kun maanantaina tuosta aivokasvaimesta ei vielä tiedetty julkisuudessa mitään, niin oliko diagnoosi saatu yöllä? Mulle ei oikein mene jakeluun nää ajoitukset ja henkilöt. Kyllä tuo enempi näyttää siltä, että myöhään illalla olivat neuvotelleet ”sairastuneen” savustamisesta ulos valiokunnasta, joku tekosyy piti keksiä, sillä hän taisi olla piikki vihreiden lihassa. Oli miten oli niin erikoinen ajoitus ja julkaisuaika.

  Sairautta en väheksy missään tapauksessa, mutta ajoitus oli huono.

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

LUETUIMMAT KESKUSTELUT

 1. Ei tunnu Jari pääsevän Maisasta yli

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/bd3f6c19-cf69-4612-877a-7b87fc0e9d56 Joka viikko mies tunkee mediaan kommentoimaan ja aina aiheena on Maisa T

  Kotimaiset julkkisjuorut
  115
  6144
 2. Koronan vähättelyn karmeat seuraukset

  Sairaalat täyttyvät enemmän ja enemmän. Ei ole pian tilaa muiden sairauksien hoidolle, vaikka kuinka tarpeellista olisi. Poikkeusoloissa ei ole hoitot

  Maailman menoa
  223
  4183
 3. Suomi24:n kyselyyn vastanneista noin puolet aikoo viettää joulua normaalisti – koronasta huolimatta

  Tämä kummallinen vuosi on päättymäisillään, ja koukkaamme joulun kautta kohti uutta (ja toivottavasti valoisampaa) vuotta. Kysyimme tällä viikolla par

  Suomi24 Blogi ★
  60
  3328
 4. HS: Ohisaloon kohdistuva uhka ei pidä paikkaansa

  Pitihän se arvata, koko juttu oli uutisankka. Äärioikeiston rikollisuutta tutkitaan, ja hyvä niin, mutta viranomaisten mukaan Ohisaloon, Toiviaiseen t

  Maailman menoa
  130
  1780

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.