2021. Maaliskuu. Järjen ääni. Tapaus Anna Kontula.

2021. Maaliskuu. Järjen ääni. Tapaus Anna Kontula.

Jussi Kärki Talouselämässä.

LAINAUS

KOMMENTTI
Kompurointi termeillä hämmentää ihmisiä – Miten toimii liikkumisrajoitus, joka sallii liikkumisen?
24.3.2021 11:32

Vasemmistoliitto on ollut kiihtyneessä keskustelussa järjen ääni, viimeksi tiistai-iltana Ylen A-Studiossa kansanedustaja Anna Kontula. Kun halutaan rajoittaa nuorten juhlimista ja kauppakeskuksissa maleksimista, miksei rajoiteta nuorten juhlimista ja kauppakeskuksissa maleksimista?

LAINAUS LOPPUU

Kyseiseen A-studion oli kutsuttu keskustelijoiksi kansanedustajat Anna Kontula ja Ben Zyskowicz. Kontula yritti saada välillä puhua aiheesta perustuslakivaliokunnan jäsenen ominaisuudessa, mutta vaikeaa se oli kun Zyskowicz riehui koko ajan rajatarkistuksista ja haukkui perustuslakiasiantuntijat nimiltä mainiten. Toimittaja Petri Raivio ei oikein pystynyt hiljentämään Zyskowiczia ja Kontula joutui ikäänkuin varkain toteamaan, että hän haluaisi sanoa jotain perustuslakiasioista, jota varten hänet studioon oli kutsuttu. Onneksi sentään tämä helmi jäi Talouselämän Jussi Kärjenkin mieleen!

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Torstai 25.3.2021. 15:38.

Comments are closed.