Pääministeri Subb olisi halunnut mukaan Naton ydinasekokoukseen. Kaiikkin pöytiin.

PAINOVIRHEET KORJATTU JA AVAINSANAT LISÄTTY SUNNUNTAINA 2015-02-12 15:39.
—–
Ei siitä ole montaa viikkoa, kun pääministeri Alexander Stubb vaikeroi tai ainakin valitteli sitä, että kun Suomi ei ole Naton jäsen niin emme pääse yhteisiin pöytiin päättämään turvallisuudestamme.

Jo silloin ihmettelin mikä hinku hänellä on päästä mukaan päättämään ydinaseista ja niiden käytöstä, doktriineista milloin ja miten niitä käytetään.

Tänään sai sitten lukea, esim. HS:n verkkosivuilta, että tällainen kokous juuri nyt järjestetään, Ukrainan kriisin ja sodan laajettua. Kokoukseen ei Ranska osallistu, koska se haluaa päättää itse omista ydinaseistaan.
Ei nyt ainakaan siis vielä Suomi, vaikka esim. nykyisen pääministerin mieli sinne kovasti halajaa.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2015-01-25 16:55.
—–

ALKUPERÄINEN VERSIO

Ei siitä ole montaa viikkoa, kun pääministeri Alexander Stuu vaikeroi tai ainakin valitteli sitä, että kun Suomi ei ole Naton jäsen niin emme pääse yhteisiin pöytiin päättämään turvallisuudestamme.

Jos silloin ihmettelin mikä hinku hänellä on päästä mukaan päättämään ydinaseista jälkeen niiden käytöstä, doktriineista milloin jälkeen miten niitä käytetään.

Tänään. Sai sitten lukes, esim HS:n verkkosivuilta, että tällainen kokous juuri nyt järjestetään. Ukrainan kriisi jälkeen sodan laajettua.. kokukseen ei Ranska osallistu, koska sen haluaa päättää itse omista ydinaseistaan.
Ei nyt ainakaan siis vielä Suomi, vaiikka esim nykyisen pääministerin mieli sinne kovasti halajaa.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2015-01-25 16:55.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.