Anteeksi, arvoisat ministerit! Lainattu Toimi Kankaanniem-blogista.

Lainattu Toimi Kankaanniem-blogista.

Anteeksi, arvoisat ministerit!

15.4.2010 18.59 | Toimi Kankaanniemi | Yleinen
Kutsuin nykyistä hallitusta ”Merisalon Ykköseksi”, koska ilmeni, että Kehittyvien Maakuntien Suomi ry ja sen takana Nova-yhtiöt ja monenlaiset firmat rahoittivat enemmistöä nykyisistä ministereistä viime vaaleissa. Pian pääministeri Matti Vanhanen ja sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä jättävät paikkansa. Kun pääministeri vaihtuu, tulee myös uusi hallitus. Se on sitten ”Merisalon Kakkonen”, jossa kakkonen ei tarkoita vaalien suurrahoittaja Kyösti Kakkosta.

Kun uusi pääministeri tulee jostakusta nykyisestä ministeristä, lienee selvää, että hallitukseen nousee uudeksi ministeriksi joku niistä kansanedustajista, jotka saivat kms-nova-oka-rahoitusta. Näin ei kytkentä horju. Toki Hyssälän tilalle voi nousta myös novalainen, jolloin enemmistö vahvistuu. Nyt Marja Tiuran kannattaisi siirtyä Keskustan riveihin, kun on ministerinpaikkoja jaossa useampia.

Anteeksi tällainen ”ilkeily”. Vaalirahoitusta on laillista antaa ja ottaa. Muistamattomuuskaan ei ole rikos. Salailu vain aiheuttaa ikävän vaikutuksen. Ja ne kytkennät, joita rahalla on rakennusliikkeisiin, kaavoitukseen, tehdasinvestointeihin ja muihin yhteiskunnan rahavirtoihin. Niitä poliisi ja muut viranomaiset nyt tutkivat. Niin ja tietysti Nova-yritysryppään konkurssissa miljoonatappiot kaatuvat valtiolle, veronmaksajille ja yksityisille yritysvelkojille, kun suuret rahat on jaettu puolueille ja lähinnä kepu-ministereille. On tämä uskomatonta peliä. Eroa olisi syytä harkita aika monen poliitikon!

http://toimikankaanniemi.blogit.uusisuomi.fi/2010/04/15/anteeksi-arvoisat-ministerit/

Lainaus loppuu.
Tähän lisäksi linkki konnakabinettiin, siis ministereihin , jotka saivat riihikuivaa Novalta ja KSM:ltä jne.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Perjantai 2010-04-16 klo 02.19

http://www.nettisanomat.com/2009/09/20/etusivu.htm
#konnakabinetti
 

Lue myös!

Sähköposti: Rengas kiristyy: Keskustan puoluevirkailija Lasse Kontiola pyytää Novan Arto Merisaloa pyytämään rahaa Suomi-Soffalta, Maskulta, Kukkola-yhtiöiltä ja Seppo Aholta, jotta ”yhteinen projekti” onnistuisi. Rahat tiettävästi myös tulivat.

http://www.nettisanomat.com/2010/04/12/etusivu.htm

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti
Kuvateksti:
Nettisanomat. Arkisto 2008-06-15.
”Matti Vanhanen ja Toivo Sukari keskustelevat uudesta El Doradosta.”

http://www.nettisanomat.com/2008/06/15/kuvasivu.html

 

DSCI0697d20080612montypyton900

Comments are closed.