Syleilläänkö Perussuomalaiset kuoliaaksi? Vai lumipalloefekti? – Haista vittu. Osa 2.

Syleilläänkö Perussuomalaiset kuoliaaksi?

STT:n uutinen Iltasanomista.

”Ylen kysely: Perussuomalaisten menestys jatkuu
22.10.2010 17:38
Perussuomalaisten kannatus jatkaa huimaa nousuaan.

Ylen uutisten tuoreessa mittauksessa perussuomalaisten kannatus oli tässä kuussa jo 14,3 prosenttia.
Nousua syyskuisesta oli 1,8 prosenttiyksikköä.
Perussuomalaiset lähestyy jo keskustaa, sillä keskustan kannatus oli pudonnut 17,6 prosenttiin. Laskua syyskuisesta oli 1,4 prosenttiyksikköä.
Myös kokoomuksen ja SDP:n kannatus laski hieman. Suosituin puolue on edelleen kokoomus 21,7 prosentin kannatuksella. Laskua oli 0,2 prosenttiyksikköä. SDP:n kannatus oli laskenut 0,7 prosenttiyksikköä 19,1 prosenttiin.
Vihreiden suosio oli laskenut hieman 9,7 prosenttiin. Vasemmistoliiton kannatus oli 7,8 prosenttia. RKP:n tulos oli 4,2 prosenttia ja kristillisdemokraattien 4,6 prosenttia.
Taloustutkimus haastatteli 3 854 ihmistä. Kannatusarvion virhemarginaali on suurimmissa puolueissa 1,4 prosenttiyksikköä.”

Ilta-Sanomat perjantaina 2010-10-22
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2267558

Vai lumipalloefekti?

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tuntia myöhemmin. Perjantai 2010-10-22 klo 18:51.

PS

Nyt meuskataan siitä torppasiko Halonen Niinistön ylennyksen, sotilasarvossa. Presidentin ylennyksen hän jo torppasi, siis viime vaaleissa. Kannattaa kuitenkin muistaa , että Suomen Pankin johtajaksi hän torppasi. Se on fakta. Tämä sotilasarvotorppaus on legendaa, sillä asiassa mukana olleet eivät oke voineet siitä kertoa näille sensaatiotoimittajille. Valistunut arvaus on se, että tämä röyhkimys puolustusministeri Jyri Häkämies on sen keksinyt, tämä luotettava mies, joka unohti aluksi vaalirahailmoituksestaan niin Nova-rahat kuin myös joitain paratiisisaarille rekisteröityjen yhtiöiden avustuksia.

Tästä kirjasta senverran, että väitetäänhän siellä Halosen haistatelleen Niinistölle niinkin karkealla ilmaisulla kuin ”Haista vittu”. Kukahan tämänkin on kertonut Ervastille ja Haapalalle? Lähde Iltasanomat. On tallessa.

Linkki edelliseen vittu-stooriin:
”Haista vittu!” Timo Haapala ja Pekka Ervasti kertovat, että presidentti Tarja Halonen olisi näin sanonut puolustusministeri Jyri Häkämiehelle.
http://viikkosanomat.fi/2010/10/22/haista-vittu-timo-haapala-ja-pekka-ervasti-kertovat-etta-presidentti-tarja-halonen-olisi-nain-sanonut-puolustusministeri-jyri-hakamiehelle/

Viikkosanomat. Pertti Manninen klo 19:01.

PS2.
Soinista pääministeri- Katainenkin jo vapisee.
Mikäli perussuomalaiset jatkavat samaa rataa, niin vaaleihin mennessä heistä tulee suurin puolue ja tällaiseen äänestystulokseen sitoutuneet puoluejohtajat joutuvat sitten nöyrtymään Timo Soinin edessä hallitukseen päästäkseen. Tässä ajassa on kaikki mahdollista!

Viikkosanomat. Pertti Manninen klo 19:07

http://www.viikkosanomat.fi  – blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  – lehti

http://www.nettisanomat.com  – lehti

Comments are closed.