Ryhmäkanne, unohdettu historia, Jussi Järventaus torpedoi aidon ryhmäkanteen ministerinä ollessaan.

Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Järventaus vesitti aidon ryhmäkanteen, siis kuluttajille mahdollisen, ollessaan oikeusministeri 1990-luvun loppupuolella. Hän onnistui muuttamaan aluksi aidon, kuluttajien vaatiman, ryhmäkanteen muotoon, jossa vain kuluttajavirranomainen voi nostaa kanteen.

Surullista on todeta että yhtäkään kannetta ei ole nostettu siis pariinkymmeneen vuoteen!

Nyt sitten Carunaa uhkaillaan kannemahdollisuudella (Iltalehti tiistaina 09,02,2016, Ryhmäkanne toimii pelotteena) , Saa Nähdä toimiiko pelote, epäilen.

Jussi Järventaus on kannuksensa ansainnut, ainakin liike-elämän mielestä ja vetäytyy nauttimaan eduistaan. Viime työkseen hän onnistui manipuloimaan jonkinlaisen mielipidekyselyn, jonka perusteella kauppojen aukioloajat tulivat vapaiksi, Yrittäjien ja pienyrittäjien lahtaaja, Varsinainen edusmies.

Viikkosanomat, Petti Manninen. Tiistai 09.02.2016 15:40.
P_20160209_174652_HDR

Comments are closed.