Tekijänoikeuden ryöstö. Vanhasen hallitus hyväksyy, myös Brax

Ei kovin paljon varmaankaan erehdy, että pääministeri Matti Vanhanen ja oikeusministeri Tuija Brax hyväksyvät tekijänoikeuden ryöstön. Tämä hallitus jää historiaan kaikenlaisten möljien hyväksyjänä, esim. Lex Nokia.

Tässäkin tapauksessa kirkkaalla naamalla kerrotaan, että työnantaja ja työntekijä voivat sopia asiasta, ikäänkuin vahvemman oikeus ei olisi näiden juoksupoikien ja  -tyttöjen tiedossa. Aivan samalla tavalla sopia, että joku erikoiskauppa saisi pitää yhden päivän liikkeensä suljettuna isossa kauppakeskuksessa.

On siinä meillä kansanedustajia, jos he uskovat tähän.  Todennäköisempää on, että he kyllä sentään liike-elämästä jotain tietävät, mutta ällöttävästi puolustautuvat sillä, että laissa määrätään (vesitetyn epämääräisesti muuten, itseasiassa ei määrätä yhtään mitään) oikeudesta pitää erikoiskauppa kiinni yhden päivän viikossa kauppakeskuksessa.

Tähän samaan syssyyn tämä huijari-Zyskowizc , jonka nimi kirjoitetaan ainakin 20 tavalla väärin. Hänkin on julkisesti aivan vakavalla naamalla väittänyt, että eduskunta ei päätä palkoistaan,  vaan niistä päättää ulkoistettu palkkiotoimikunta.

Tämä nylkyri-pellekomitea jostain pienestä työstä kerää järjettömät korvaukset ja päättää niinkuin Zyskowizc tahtoo. Siinä on ollut puheenjohtajana Jaakko Iloniemi, palkkio jotain 10 000 euroa, ellei ylikin ja Pirkko K. Koskinen, tämä Matti Ahteen toveritartuomioistuin- erottaja, hiukan pienemmällä palkkiolla ja joku kolmaskin nauttii tästä päättämisestä  ja apuna toimikunnalla on erilaisia laskutaitoisia virkailijoita, joiden asiantuntijatyökään ei kovin halpaa ole.

Varmistaakseen vuosittaisen ansionsa, toimikunta ja sen apurit tekevät työtä käskettyä. Näitä hyväveli- ym suhmuroita on niin paljon, ettei niitä edes luettelemaan pysty.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistaina 2009-12-08 klo 02:00.

 —

Comments are closed.