2011 – Entä Sport? Voitasko nyt pelata ensin Mestis loppuun, Herra Sihvonen.

Entä Sport? Voitasko nyt pelata ensin Mestis loppuun, Herra Sihvonen.

Vaikken paljon jääkiekkoa ole seurannutkaan, niin tänään kuitenkin katsoin ottelun Jukurit-Sport. Siinä pelattiin elämästä ja kuolemasta, jääkiekkotermein”, niinkuin kommentaattori asian ilmaisi. Jukurit oli altavastaajana ja jos se ei paranna peliään niin Mestiksen (mikä sanahirviö, se on divari , jossa nimessä ei ole mitään häpeämistä, taisi olla Harkimon ja kumppaneiden keksintöjä, kun häpeällisesti aikoinaan sulkivat pääsarjan).

Ei kannata nylkeä karhua ennenkuin se on kaadettu, herra Sihvonen.

LAINAUS Urheilulehdestä
Petteri Sihvonen ja Esko Seppänen ovat eri mieltä siitä, miten vahvan vastuksen Mestiksen mestaruutta kohti kulkeva Jukurit pystyy tarjoamaan liigakarsinnassa Pelicansille.

Sihvonen sanoo, että Pelicans pystyy kriisissäkin murskaamaan Jukurit-valmentaja Jarno Pikkaraisen Stiga-jääkiekon. Sihvosen mukaan Pelicans murskaisi Jukurit liigakarsinnassa 4-0. Esko Seppänen, joka on pelannut sekä Pikkaraisen että Pelicansia luotsaavan Pasi Räsäsen alaisuudessa, on sen sijaan vakuuttunut, että Pikkaraisen Jukurit pystyisi antamaan miehen vastuksen Pelicansille.”

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/sm-liiga/sihvonen-ja-seppanen-eri-mielta-pelicans-murskaa-pikkaraisen-stiga-jaakiekon

LAINAUS LOPPUU.

Maanantainahan sitten nähdään yllättäkö Sport vielä kerran. Kyllä ainakin toinen kommentaattori uskoi, että tämän sarjan voittoon tarvitaan 5 ottelua, siis yksi vielä maanantain jälkeen Mikkelissä!

Viikkosanomat. Urheilu. Pertti Manninen. Sunnuntai 2011-03-13 klo 01:15.

Palaute: viikkosanomat@hotmail.com

HUOM. Kommentointi ei ole mahdollista kommentteihin kohdistuvan spammauksen johdosta!

http://www.viikkosanomat.fi  – blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  – lehti

http://www.nettisanomat.com  – lehti

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.