Oikeuden oppitunti. Nro 1. Johdanto. (Velkomusasia ja kunnianloukkaus)

Oikeuden oppitunti. Nro 1. Johdanto. (Velkomusasia ja kunnianloukkaus)
Tältä sivulta on poistettu joidenkin asianosaisten nimet, ammatit ja työpaikat.
Nettisanomat. Pertti Manninen, vastaava toimittaja. Keskiviikko 2011-11-15.

Kirjoitukset Nettisanomista kunnianloukkaustuomion rajoituksin.
Oikeuden oppitunti. Nro 1. Johdanto. (Velkomusasia ja kunnianloukkaus)
Palvelussopimukseen perustuva velkomusasia.

http://www.nettisanomat.com/2004/05/06/etusivu.htm
nettisanomat – 2004/05/06 –  – (POISTETTU 10.03.2016 te) – Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky – etusivu – Asian kulku: Asianajaja Pekka Monosen laskut minulle ja sitten minulle ja äidilleni yhteisesti – Pääkirjoitus. Kidutusta. – Irak. Vankeja on kidutettu ja häpäisty. – Tausta: Äitini valvonta Laukaan talon pakkohuutokaupassa – 06.05.2004 – avoin – joka torstai – kuva – kuvat – pertti manninen – nettisanomat
Nettisanomat torstaina 06.05.2004.
Puolustus: Tästä numerosta tuli aivan toisenlainen kuin olin ajatellut. Syynä oli eilen keskiviikkona tullut Korkeimman oikeuden päätös, jonka tahdoin työstää mieltä painamasta ja päänsärkyä lisäämästä. Vain ilmoitukset sain päivitettyä. Muu posti roikkuu edelleen ja varmaankin osittain vanhenee. Ensi viikolla sitten paremmin voimin. Terveisin. Pertti Manninen, päätoimittaja.
, Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky. Asianajajan (POISTETTU 10.03.2016 te). Asianajajan kysymyksen innoittama (405POISTETTU 28.02.2016) tai muistamattomuus oikeudessa todistajalausunnossa. Jaksossa asialla Nordea Pankki Oyj:n myyntipäällikkö Lauri Kara ja .
Torstaina 06.05.2004. Tausta: Äitini valvonta Laukaan talon pakkohuutokaupassa hylättiin sillä perusteella, että olin vienyt hänen haltijavelkakirjansa ulosottotoimistoon. Avustava ulosottomies Raino Rinne oli pyytänyt minua niitä sinne tuomaan. Vaikka äitini oli toimittanut vaatimuksensa kirjallisesti tähän pakkohuutokauppaan, niin kihlakunnan vouti Jarmo Kivistö hylkäsi hänen vaatimuksensa perusteluinaan, että haltijavelkakirjat ovat olleet velallisen hallussa ja että hän on saanut puhelimessa yli 80-vuotiaalta vanhukselta vastauksen, ettei hänellä niitä ole.
Tässä vaiheessa kuvaan astuu , Asianajotoimisto Pekka Mononen Ky.
Torstaina 06.05.2004. Tämän saatekirjeen mukana  lähetti uudet laskut, joissa maksajat ja laskun aiheet olivat muuttuneet niin, että hän edusti samassa riita-asiassa sekä kantajaa että vastaajaa. Tämä hyväksyttiin kaikissa Suomen oikeusasteissa, koska Korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa. Pertti Manninen.
Asian kulku: Asianajaja Pekka Monosen laskut minulle ja sitten minulle ja äidilleni yhteisesti. Lue! Asianajaja Juhani Elon laskut äidilleni, toimeksiantajana . Tulossa? Haastehakemus äidilleni ja minulle Jyväskylän käräjäoikeuteen, joka myöhemmin peruutettiin. Tulossa? Haastehakemus minulle Jyväskylän käräjäoikeuteen. Tulossa? Asian käsittely käräjäoikeudessa ja päätös. Tulossa? Nyt oikeuden nauhoitettu osa! Asian käsittely hovioikeudessa ja päätös. Tulossa? Nyt oikeuden nauhoitettu osa! Valituslupahakemus Korkeimpaan oikeuteen. Lue! Korkeimman oikeuden päätös: Valituslupaa ei myönnetä. Lue!
Torstaina 06.05.2004. Pääkirjoitus. Kidutusta. On tietenkin aika kornia valittaa vaivojaan täällä Suomessa, kun ajattelee mitä maailmalla tapahtuu. Silti vääryyttä ei tarvitse missään hyväksyä. Kolme vuotta (406POISTETTU) on varsinainen kokemus. Lopuksi Korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa vaikka hovioikeudessa oli menetelty lain vastaisesti. Minulta evättiin oikeudenkäyntikaaren mukainen kuulusteluoikeus. Valittaa voi enää vain Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen, joka saanee tutkittavakseen täytyykö oikeusvaltiossa noudattaa sen voimassa olevia lakeja. Pertti Manninen, nettisanomat.com 06.05.2004.
Kuinka  selosti käräjäoikeuden tuomaria. Maksupäätös, Päivi Penttinen 29.03.2001. Selostus.
Oikeudenkäyntien nauhoitetut osat: Sivut 1-10 – Sivut 11-20 – Sivut 21-30 – Sivut 31-40 – Sivut 41-50 – Sivut 51-60 – Sivut 61-68.
Oikeudenkäyntien nauhoitetut osat yhdellä ja samalla sivulla.
Linkkejä ja asiakirjoja:
http://www.nettisanomat.com/2004/05/06/etusivu.htm
2012-05-18: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 – 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa:http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

Nimet palautettu ja poisto 28.02.2016 Vaasan hovioikeuden kumottua käräjäoikeuden tuomion 19.11.2015.

Tags: , ,

Comments are closed.