Pukki kaalimaanvartijana. Merisalo jänistää. Ketä kiinnostaa. ”Tiura vs. muut: 0–10″ (Merisalon todistus)

Pukki kaalimaanvartijana. Merisalo jänistää. Ketä kiinnostaa. ”Tiura vs. muut: 0–10″ (Merisalon todistus)

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89246-%E2%80%9Dtiura-vs-muut-0%E2%80%9310%E2%80%9D

LAINATTU

”Tiura vs. muut: 0–10″ Julkaistu: 15:4119 kommenttia

Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi

Marja Tiura oli tänään niukkasanainen median edessä.

Kuva: Petteri Paalasmaa / Uusi Suomi

Marja Tiura oli tänään niukkasanainen median edessä.Nova Kiinteistökeskuksen entinen toimitusjohtaja Arto Merisalo sanoo Uudelle Suomelle, ettei hänellä ole mitään kiirettä julkistaa nauhoittamiaan keskusteluja kansanedustaja Marja Tiuran (kok.) kanssa.

– Mun mielestäni tilanne on 0-10 Tiura vastaan kaikki muut, Merisalo sanoo Uudelle Suomelle.

– Minna Lintonen tuli ulos, MTV3:lla on joku kokoomuslainen kansanedustaja lähdesuojan takana ja on Korhosta ja Kallia ja montaa muuta. Kuinka paljon pitää olla vahvistusta tällaisille asioille? Onko kenenkään etu lähteä tällaisia nauhoja läpi käymään?

Tänään Yle kertoi Nova-liikemiesten lobanneen Tiuraa sekä kokoomuksen että keskustan puoluejohdolle viime hallitusneuvotteluiden aikaan. Merisalo itse pitää lobbaustermiä vääränä.

– Miten voisin lobata Tiuraa keskustassa mihinkään sen kummemmin? Olen halunnut käydä Korhosen ja Vanhasen kanssa asiasta keskustelut. Erikoista, että sitä sitten kuvataan lobbaukseksi, että olen avannut keskusteluyhteyden.

Merisalon mielestä yli 17 000 ääntä saaneen Tiuran olisi ollut ”loogista” saada ministerinsalkku, jotta Pirkanmaalle olisi saatu oma ministeri. Merisalo korostaa, ettei enää ajattele samalla tavalla.

– Jälkikäteen ymmärrän puoluejohdon tekemän ratkaisun. Oli paljon asioita, joita minä en tiennyt tuolloin.

– Pirkanmaalaiset kokoomusvaikuttajat, jotka olivat minuun yhteydessä 2006 lopussa ja vaalien jälkeenkin, olivat oikeassa varoituksen sanoineen.

– Vaalirahakohun alettua minulla on ollut hänestä pelkästään negatiivisia kokemuksia. Aina kun hän on tullut ulos ja lausunut jotain, minä ja monet muut olemme joutuneet julkisuuteen selvittelemään hänen lausuntojaan.

 

Kommentti

Pukki kaalimaanvartijana

Helsingin Sanomat oli saanut Merisalolta sähköpostivestin, siis Tiuralle lähettämänsä, jossa jo uhkailtiin Tiuraa ja uusi päätoimittaja Mikael Pentiköinen julkaisi.

Tuli vnhat hyvät ajat mieleen kun Irak-asiakirjoja julkaistiin samassa talossa tehtävässä lehdessä, Ilta-Sanomissa. Silloin aikoinaan ei kerrottu mistä tekstit tulivat. Ei nytkään kerrottu, mutta vaightoehtoja on vain ka´ksi Merisalo tai Tuira. Arvasin aluksi Merisaloa, mutta mistä senkään nyt tässä sotkussa tietää.

 Julkaistu virjheineen päivineen

viikkosanomat. Pertti Manninen. tiistai 2010-04-06 klo 16:58

http://www.viikkosanomat.fi  blogi

http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.