Lainattu. Jyrki Virolainen: Mummojen käännytyslain touhotukselle nolo loppu

Lainattu katkelma blogista. Jyrki Virolainen:

tiistai, toukokuu 25, 2010

275. Mummojen käännytyslain touhotukselle nolo loppu

LAINAUS

”5. Tämän sopan – siis mummojen pikalakihankkeen – suurin syntipukki on Hallbergin ohella kyllä pääministeri Vanhanen. Kuten blogissani kerroin, Vanhanen lupaili Hallbergin ja Paateron junaileman tökerön keskeyttämispäätöksen jälkeen Pääministerin haastattelutunnilla 19.3. näille kahdelle mummolle ”uutta mahdollisuutta” jäädä Suomeen. Eikä tässä vielä kaikki. Vanhanen kutsui 24.3. Eveline F:n kaksi poikaa, miniän ja Irina Antonovin yhden sukulaisen luokseen pääministerin virkahuoneeseen, jossa hän tv-kameroiden seuratessa tapaamista lupasi, että hallitus aikoo valmistella kiireellisessä aikataulussa lain, jolla Evelinen ja Irinan käännytykset voitaisiin estää. Kaiken kukkuraksi Vanhanen lupaili, että uusi laki tulisi voimaan mahdollisesti jo ennen juhannusta!
 
6. Muistamme, miten viime viikolla pääministeri Vanhanen heristeli eduskunnassa nyrkkiä demareille, jotka äänestivät Kreikan lainapäätöstä vastaan, ja syytti demareita populisteiksi. Mutta onko meillä nähty pahempaa populistipoliitikkoa kuin Matti Vanhanen sanotussa mummotapaamisessa pääministerin virkahuoneessa? Hän tiesi hyvin – hänen olisi kaiken järjen mukaan ainakin tullut tietää ja ymmärtää – ettei hänen lupaansa lain säätäminen ja sen voimaantulo voisi mitenkään olla mahdollista kerrotussa aikataulussa.

 
7. Inhottavaa Vanhasen virkahuoneessa kuvatussa tv-pätkässä oli myös tapa, jolla hän antoi ymmärtää, että vaikkei hän poliitikkona ja pääministerinä voi puuttua tai edes arvostella riippumattoman tuomioistuimen lainvoimaista päätöstä, hänen mielestään KHO:n äänin 6-1 syntynyt karkotuspäätös – ainoastaan Pekka Hallberg oli toisella kannalla – ei ollut hyväksyttävä. Vanhanen sanoi, ettei hän ”kameroiden edessä” voi ryhtyä arvostelemaan KHO:n päätöstä!
 
8. Tänään TV2:n Ajankohtaisessa kakkosen suorassa lähetyksessä haastateltiin Eveline Fadayelin miniää ja tämän poikaa Benjaminia. Ilmeni, että Paateron tänään julkistaman karkotuspäätöksen täytäntöönpanoa koskeva määräys oli tullut perheelle yllätyksenä ja järkytyksenä. Perhe oli ollut siinä uskossa, että Eveline voitaisiin vielä ”armahtaa” ja karkotuspäätös perua. Kun kysyttiin, miksi perhe oli uskonut näin, saatiin vastaus: ”Siksi, että pääministeri Vanhanen oli luvannut uuden lain, joka tulisi voimaan ennen juhannusta.” – Niinpä. Nyt siis myös mahanmuuttajien keskuudessa ja aina Egyptiä ja Venäjää myöten tiedetän, ettei Suomen pääministerin sanaan ja lupauksiin voi luottaa! Täkäläiset alkuasukkaat ovat toki tienneet tämän jo pitkään.”

LAINAUS LOPPUU- Lainattu katkelma blogista. Jyrki Virolainen:
tiistai, toukokuu 25, 2010
275. Mummojen käännytyslain touhotukselle nolo loppu

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2010-05-31 matkalta palattua.
http://www.viikkosanomat.fi  blogi
http://www.viikkosanomat.fi/viikkosanomat.html  lehti

http://www.nettisanomat.com  lehti

Comments are closed.