IS-lukija Niinistön Venäjän matkan peruuntumisesta: ”Sössimistä sössimisen perään. EU on jo sössitty kuralle. Seuraavaksi luulen että tämä porukka sössii Venäjän suhteet. Kukaan ei varmaan enään muista aikaa kun Sonera osti UMTS luvat Saksasta. Niinistö oli valtiovarainministeri tuohon aikaan. Eu tuet ei taida olla yhtään sen fiksumpaa.”

LAINAUS ALKAA
Sössimistä sössimisen perään Tänään 20:34

EU on jo sössitty kuralle. Seuraavaksi luulen että tämä porukka sössii Venäjän suhteet.
Kukaan ei varmaan enään muista aikaa kun Sonera osti UMTS luvat Saksasta. Niinistö oli valtiovarainministeri tuohon aikaan. Eu tuet ei taida olla yhtään sen fiksumpaa.

LAINAUS LOPPUU

IS-lukija Niinistön Venäjän matkan peruuntumisesta,

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288506933389.html

 

torstai 2012- 10-11

Nettisanomat Arkisto 2001

Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö.

Soneran, kansallisomaisuuden hupeloinnista on syytetty ministeri Olli-Pekka Heinosta. Maan hallitus on moneen kertaan hokenut, että ministerillä on täysi hallituksen tuki toimissaan.

Tämä on poikkeuksellista. Ministeri Arja Alho sai mennä Sundqvist-jupakan yhteydessä ja Ministeri Rauli Aura Vennamo-jupakan yhteydessä.

Hallitus on rehellinen ja kantaa vastuun kokonaisuudessaan, niinkuin kantaakin. Ei Olli-Pekka Heinosta voi yksin laittaa vastuuseen kansallisomaisuuden hupeloinnista.

Hallituksessa on ollut molempien päähallituspuolueiden puheenjohtajat, joten hupeloinnilla on korkein mahdollinen tuki takanaan.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta. Ilkka Kanerva osaa temput ja pitkittää Suomen pankin johtajanimitystä vielä jonkun aikaa, ja kas Niinistö huomaa kuin huomaakin hypänneensä liian myöhään.

Mikäli Sonera uppoaa, niin kyllä siinä täytyy hallituksenkin ja sen keskeisten ministerien kastua. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

PS. Sillä varauksella, että tällaiuset asiat ylipäätään kiinnostavat.

Pertti Manninen, nettisanomat.com 06.09.01-10.0

KORJAUS: Ministerin nimi, jonka Niinistö erotti oli Matti Aura. 

http://www.nettisanomat.com/2001/09/06/omistajalipponen.htm

Viikkosanomat. Pertti Manninen, Torstai 2012-10-11 23;14

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.