2018. Jari Sillanpään oikeusturva. Iltalehti tietää Sillanpäällä olleen huumeita mukanaan palatessaaan Thaimaasta. Ilta-Sanomat välitti myös tämän tiedon.

2018. Jari Sillanpään oikeusturva. Iltalehti tietää Sillanpäällä olleen huumeita mukanaan palatessaaan Thaimaasta. Ilta-Sanomat välitti myös tämän tiedon.

Iltalehti kertoi asiasta näin:
”Huumetta mukana. Poliisin on viimeistään keskiviikkona päätettävä, laskeeko se Sillanpään vapaaksi vai vaatiiko se häntä vangittavaksi. Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana kello kymmenen jälkeen, kun hän oli palaamassa Suomeen pitkältä Thaimaan-lomaltaan. Sillanpää saapui Suomeen kello kymmenen aikoihin laskeutuneelle Qatar Airwaysin lennolla.
IL:n tietojen mukaan iskelmätähden hallusta olisi kiinnioton yhteydessä löytynyt huumausainetta.”
Maanantai 26.3.2018 klo 10.18

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201803262200837174_vd.shtml

Sitten Ilta-Sanomat kertoi, että Iltalehti kertoi, että huumetta oli mukana.

Tänään Ilta-Sanomat kertoo näin:
”IS:lle vahvistettiin maanantaina, että Sillanpää otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja että hänellä oli kiinni otettaessa hallussaan pieni määrä kristallihuumetta eli erittäin vahvaa metamfetamiinia.”

Samaa artikkelia lehti kertoo päivittäneensä, siis sitä, jossa Ilta-Sanomat kertoi Iltalehden kertoneen, että huumetta oli mukana:
”Artikkelia päivitetty kello 16.59 Ilta-Sanomien saamalla vahvistuksella Sillanpään pidätyksestä ja Sillanpään hallusta löydetystä metamfetamiinista.”
Julkaistu: 26.3. 10:39 , Päivitetty: 26.3. 16:59

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005618360.html

——
Kommentti: Mistä ihmeestä iltalehti sai tietonsa, että huumetta oli mukana ja mistä ihmeestä Ilta-Sanomille vakvistettiin, että huumetta oli mukana.

Molemmat ”lähteet” ovat nimettömiä. Onko poliiseilla tai muilla virkailijoilla niin huonot palkat, että pitää hiukan saada lisukkeita ”vastuulliselta” medialta. Oliko Tero Haapala asialla?

Onko Sillanpäältä löydetyksi väitetyt tuotteet tutkittu näin nopeasti. Yksilön oikeusturva on tällaisten asioiden kohdalla aika olematon, kun median otsikot ovat näemmä näin arvokkaita.

Piiloutuvatko Iltalehti ja Ilta-Sanomat lähdesuojiinsa niin vahvasti, että tällaisia tietoja voidaan julkaista ilman viranomaisten vahvistusta.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 26.03.2018 18:18.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.