2020. Heinäkuu. Miksi Belgia ”unohtui” listalta? Unelma Höttösen kommentti.

 

Hakkarainen d20111127300

Lukijan kuva: ”Katso tuolla on Hakkarainen!”

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen Jyväskylän yössä Kauppakadulla aikaisin sunnuntaina 2011-11-27 noin 03:n aikaan sankan fanijoukon piirittämänä. Lähetetyssä kuvassa keskustelijoiden kasvoja on hiukan pehmennetty. Kuva: H.N. – Katso myös! Samassa puserossa.

Ilta-Sanomat kertoo MEP Teuvo Hakkaraisen suunnitelmasta lähteä Hondurasiin ja hänelle myönnetystä diplomaattipassista maanantaina 27.07.2020. Juttuun kommentoi myös lukija.

LAINAUS

”Teuvo Hakkarainen on lähdössä Hondurasiin naisystävänsä luo, vaikka maassa on paha koronakriisi – sai diplomaattipassin, vaikkei EU-parlamentin jäsenyys oikeuta siihen

Teuvo Hakkarainen kuvattuna Brysselissä viime vuoden heinäkuussa.
Julkaistu: 27.7. 16:47

Hondurasissa on viimeisimmänkin viikon aikana havaittu liki 5 500 uutta koronavirustartuntaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA
  • veden taakse .
  • Unelma Höttönen 
    Belgian koronatilanne taitaa olla lähellä Hondurasin tilannetta, joten on melkein sama kummassa maassa on. Belgia taisi unohtua ministereiltä, jotta mepit saavat tulla Brysselistä kotiin lomalle ilman karantteenia. Ihme ”valikoivia unohduksia” Varkilalta ja ministeriltä.”

LAINAUS LOPPUU

TV:ssä toimittaja kysyi sitä miksi Belgiaa ei määrätty uusien matkustuskieltomaiden joukkoon. Kylmän viileästi kansliapäällikkö Kirsi Varhila vastasi , että suurentuneet koronaan sairastuneiden Belgian luvut tulivat vasta nyt tietoon, joten määräystä ei annettu, mutta asiaa harkitaan uudelleen myöhemmin.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistai 28.07.2020 05:56.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.