Huvittava Sampsa Kataja: ”Määrä, jota me pidämme kohtuullisena”. Ikäänkuin Laura Rädyn johtama hallitus ei olisi tehnyt tätä Ailus-sopimusta, siis uutta sopimusta!

Huvittava Sampsa Kataja: ””Määrä, jota me pidämme kohtuullisena”. Ikäänkuin Laura Rädyn johtama hallitus ei olisi tehnyt tätä Ailus-sopimusta, siis uutta sopimusta!

Iltalehti kertoo Sampsa Katajan stooria tästä sopimuksesta. Kun oikein tarkkaan lukee, niin hänkin todistaa sen Viikkosanomien edellisessä kirjoituksessa olleen ”paljastuksen”, että Laura Räty puhui täyttä soopaa, kun väitti erosopimuksen olleen johtajasopimuksen mukainen. Olihan se tietenkin nyt tehdyn uuden sopimuksen mukainen, mutta ihmetellä täytyy, että mikään muu media ei ole tätä huomannut tai sitten on halunnut johtaa lukijoitaan harhaan tahallisesti kun ei ole tästä kertonut..

Iltalehden jutussa Sampsa Kataja sanoo näin.

LAINAUS
”Määrä, jota me pidämme kohtuullisena.

Erokorvauskeskusteluun Kevan hallituksen entinen puheenjohtaja Sampsa Kataja (kok) haluaa sanoa Iltalehdelle, ettei vastuuta erokorvauksesta voi sysätä nykyiselle hallitukselle eikä toimitusjohtajalle. Kataja sanoo, että virkasopimuksen ehdot Ailukselle on määritelty Kevan hallituksessa Katajan aikana.

Sopimuksessa on todettu menettelytapa – missä tilanteessa erokorvaus tulee maksettavaksi. Nyt Kevassa on päädytty, että virkasuhde päättyy sopimuksella.

– Me halusimme tuota virkasopimusta tehdessä lyödä lukkoon sen korvauksen määrän, jota me pidämme kohtuullisena.”

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013112317755316_uu.shtml
LAINAUS LOPPUU (lihavointi Viikkosanomien)

Kyllähän tästä käy ilmi, että johtajasopimusta on muutettu. Kataja selostaa muutosta kuin piru raamattua ja yrittää summapuheilla kiinnittää huomion siihen,  ettei vain kukaan huomaisi, että tämä Laura Rädyn hallitus on tehnyt uuden sopimuksem.

Eihän siinä mitään pahaa ole, että on tehty uusi sopimus, mutta sen peittely on kyllä aika hupaisaa. Ja sehän vasta hupaisaa on jos media ei tätä huomaa!

Tähän tietenkin on toistettava se, että tietenkin molempien osapuolten kannalta oli hyvä, että saatiin sopimus aikaiseksi. Toistan edellisessä kirjoituksessa olleen lauseen:
”Lopputulos sinänsä oli kyllä kaikkien kannalta hyvä. Tuskalliseen ja raastavaan oikeusprosessiin ei tarvinnut lähteä edes tutkimaan miten siinä olisi käynyt.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Sunnuntai 2013-11-24 klo o2:52-

Lue myös!

Laura Räty puhui soopaa Ailus-erossa. Ei eroraha ollut sopimuksen mukainen kuin korkeintaan summaltaan.

http://viikkosanomat.fi/2013/11/22/laura-raty-puhui-soopaa-ailus-erossa-ei-eroraha-ollut-sosopimuksen-mukainen-kuin-korkeintaan-summaltaan/

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.