Salasänky, salarakkaasta Iltalehdet eivät tällä kertaa julkaisseet kuvia. Hakkarainenkin edelleen mukana.

Salasänky, salarakkaasta Iltalehdet eivät tällä kertaa julkaisseet kuvia. Hakkarainenkin edelleen mukana.

hakkaraisensankypastedImage

Iltalehdet intoilivat ja intoilevat edelleenkin siitä, että kansanedustaja Teuvo Hakkarainen asuu saunassa. Toivottavasti ei suinkaan ihan koko aikaa , kyllä siinä kilot putoavat ja viinahöyrytkin kaikkoisivat.

Nyt kun näyttää siltä, että Hakkarainen on tehnyt vuokrasopimuksen hyvässä uskossa. toisin sanoen hän ei ole tiennyt, omien sanojensa mukaan, että hänen vuokraamansa asunto, kellarihuoneisto, ei olekaan asunto vaan sauna.

Pöly laskeutunee KRP:n tutkimusten jälkeen tai sitten ei. Aika näyttää.

Nyt kuitenkin iltapäivälehdet ovat onnistuneet saamaan kuvia jostain varastosta, jossa lienee asuttu. Täällä on ollut Hakkaraisen ryhmätoveri asialla. edustaja Ville Vähämäki. Kun tätä sotkua seuraa, niin kyllä aamulla Iltalehden paperilehteä lukiessa aluksi näytti siltä, että lehti on saanut kuvattua Hakkaraisen saunaa. Oikein tarkkaan lukiessa kävi ilmi, että kuvat ovatkin jostain varastosta.

Toimittaja edelleen hokee, että ”Hakkarainen oli myöntänyt asuneensa saunassa!”. Tätähän Hakkarainen ei ole myöntänyt vaan hän on sanonut asuneensa asunnossa, joka hänelle on vuokrattu kellarihuoneiston nimellä.

Ilta-Sanomat, joka näytti jääneen toiseksi jutun selvittämisessä härskisti kopioi Iltalehden kuvat, jotka tosin ovat julkista omaisuutta. Lehti oli löytänyt lisäksi tässä ohessa olevan kuvan, jossa parivuoteessa sitten lienee nukuttu ja ehkä muutakin …

Hakkaraisella ei ole osuutta tähän sänkyyn, tiettävästi, vaikka nopeasti ja tuskan kanssa näyttää siltä, että Hakkaraisella on ”puhtaat jauhot ja lakanatkin” tässä casessa.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Humppila. Kahvila. (Kahvi ja munkki 1,50). Tiistaina 07.08.2018 11;20.

Kuvan Ilta-Sanomien kuvateksti:
”Kuva tarkastuskäynniltä”.
Helsingin kaupungin, ei keskusrikospoliisin. Sama

Lisäys:
Helsingin Sanomatkin netissä sitten julkaisi reportaasin asiasta. Tällä kertaa siveyspoliisi (päätoimittaja) oli määrännyt sänkykuvat poistettaviksi!
12:02, 49 minuuttia myöhemmin. Sama.
Asiasana HS lisätty.

Arkistokuva Teuvo Hakkaraisesta 2015 ennen valitsemistaan toisen kauden kansanedustajaksi. Vaalitilaisuus Jyväskylässä- Kuva Pertti Manninen.

d20150407IMG_9278hakkarainenkasi600ccls

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.